reklama

Grudzień 2009

a cisnienie znow 130/80...
i w ziazku z tym ptanie do cisnieniowcow??
czy to zagraza dziecku czy tylko mi??

dolne masz na granicy bezpeczenstwa ... nie trzeba panikowac ale zmierz cisnienei co jakis czas !!

Oooo widzę ze Julka32 zostawila nam ciekawa wiadomosc na watku wiadomosci ze szpitala!!! ciekawa jestem czy wroci tak jak pisze!! pewnie ja zostawia skoro wody chlusnely i skurcze sie pojawily!!! 3mam kciuki

wroci jutro z maja na rekach :)

Cześć Kobiety widzę że mamy już grudniowego maluszka. Ja od 6 nie śpię mam lekką biegunkę, boli mnie brzuch miesiączkowo tyle że mocniej niż zwykle takie niby skurcze i wycieka ze mnie śluz podbarwiony krwią także czop odchodzi prawdopodobnie. Dobrze by było żeby akcja się rozwinęła bo dziś i tak mam ktg, i moja ginka ma dyżur:tak:

no to zobaczymy jak to bedzie !!!

ja juz sie zwloklam z lozka zaraz moze zmajstruje jakies sniadanko :)

reklama
Hej Laseczki, jestem:-)

Nie odzywałam się jakiś czas, miałam straszne urwanie głowy, jak pamiętacie nic nie miałam przygotowane dla małej, niepoprane, niepoprasowane mebelki małej były niezłożone, w jej pokoju największa graciarnia w domu, a termin tuż tuż:tak:
Niestety forum ma to do siebie, że jak się wciągnę to się wciągnę i zapominam o Bożym świecie, dlatego profilaktycznie nie wchodziłam:tak:. Zajrzałam tylko z 2-3 razy, przeczytałam po dwie strony i niestety ciężko mi było dołączyć się tak z biegu do rozmowy.
Miło mi, że o mnie pamiętacie :-), możecie być pewne, że jakby się coś zaczęło dziać to zadzwonię.
W czwartek byłam u lekarza, mała spowrotem ułożyła się główką w dół, rozwarcie 1,5 cm ( tak samo było tydzień wcześniej) i lekarz kazał czekać, no i ja posłusznie czekam:tak::tak:.
Mój organizm sam postanowił doprowadzić mnie do pionu i kilka razy zdarzało mi się spać do 13.30- 14.30- widocznie miał duże braki:-D:-D, wstawałam o 7 przygotowywałam miska do szkoły, kładłam się spać ok 8.30 -9.00 i spałam twardym snem do 14:-D:-D:-D, budziłam się nieprzytomna, z dużym niedoczasem i goniłam dzień.

Przeczytałam, co tam u Was dzisiaj się działo i coś czuję, że dziś będzie wysyp grudniowych dzieci :-)
Mea, przygotuj się na stanowisku, naładuj telefon, bo czuję, że będziesz mieć dziś dużo obowiązków:-):-)

Mój bociek już dziobem zahaczył 9 miesiąc :-):-), choć nogi ma jeszcze w 8 miesiącu - ciekawe co oznacza ( mam nadzieję, że moja Mała swoim rozwojem dawno przekroczyła 8 miesiąc).

Przeczytałam, co tam u Was dzisiaj się działo i coś czuję, że dziś będzie wysyp grudniowych dzieci :-)
Mea, przygotuj się na stanowisku, naładuj telefon, bo czuję, że będziesz mieć dziś dużo obowiązków:-):-)

Mój bociek już dziobem zahaczył 9 miesiąc :-):-), choć nogi ma jeszcze w 8 miesiącu - ciekawe co oznacza ( mam nadzieję, że moja Mała swoim rozwojem dawno przekroczyła 8 miesiąc).
ja am widze ze on juz dziobem za 3 trymestrem jest;-)

kurde moj maz musi jechac do sacza...
oby sie nic nie dzialo..bo bym musiala sama jechac..;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry