reklama

Grudzień 2009

reklama
robilam sobie henne na brwi i rzesy i nie zlapala :wściekła/y:
zlapala tylko skore dookola brwi tak ze wygladam jak rumcajs

Wyobrazam sobie jak to wyglada:-D:-D:-D

no wiem ze Cichopek pakuje ostro i ma osobistego trenera,
te dziewczyny zarabiaja na dobrym wygladzie wiec maja motywacje zeby jak najszybciej dosjc do sibie,
jestem ciekawa jak mi pojdzie :-)

Ja po pierwszym porodzie tez szybko wrocilam do swojej formy:tak:wieczorkiem moze wstawie zdjecie jak wygladalam;-)oby i tym razem tez tak bylo:tak:jak patrze na te ciuchy w sklepach to az mi szkoda sie robi zed ja ich nie moge kupic:-(ja juz chce:tak:

reklama
Tez bym sie wnerwila ja tego strasznie nie lubie!! moja tesciowa przychodzi do nas to nawet dobrze nie zapuka i sobie wchodzi, nie mowiac ze butow nie zdejmuje, do tego pali papierosy mi w domu przy mnie nie wazne czy jestem obok czy nie i jeszcze popielniczke zostawi pełną popiolu. normalnie szlak mnie trafia jak to widze. bo moja mama przychodzi do mnie pomoze mi posprzatac jak pali to wychodzi do lazienki a tam mam wentylator na wlacznik i do niego pali popielniczke zawsze oprozni i umyje! jestem uczulona na tego typu rzeczy bo ja nie mam zamiaru siedziec w tym smrodzie papierosowym a do tego sprzatac po kims kto nie wie co to porzadek a ja kocham czystosc!!!

jestem w szoku :szok::szok::szok: dla mnie jest to nie do pomyślenia:no: ja bym sie wyprowadzila po godzinie chyba:crazy: masakra -wspolczuje :wściekła/y::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry