madziara-kr
Fanka BB :)
tak wogole to nie moj blog strona ani nic z tych rzeczy
chcialas rumcajsa zobaczyc no to jest

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

hehe, moze maz sie bedzie wreszcie mnie sluchal jak ja z takimi brwiamiwariatko ja tu chcialam zobaczyc jakis niewypal a ty Rumcajsa naprawde posłałas!!!!
hehe, moze maz sie bedzie wreszcie mnie sluchal jak ja z takimi brwiami

nie chce mi sie, poza tym zbieram sie na reszte zabiegow upiekszajacych,to pokaz same brwi chociaz:-)![]()
robilam sobie henne na brwi i rzesy i nie zlapala
zlapala tylko skore dookola brwi tak ze wygladam jak rumcajs

no wiem ze Cichopek pakuje ostro i ma osobistego trenera,
te dziewczyny zarabiaja na dobrym wygladzie wiec maja motywacje zeby jak najszybciej dosjc do sibie,
jestem ciekawa jak mi pojdzie :-)
wieczorkiem moze wstawie zdjecie jak wygladalam;-)oby i tym razem tez tak bylo
jak patrze na te ciuchy w sklepach to az mi szkoda sie robi zed ja ich nie moge kupic:-(ja juz chce
mam tak samo, i jak juz pisalam kobiety bez brzuszka wydaja mi sie dziwne jakiesWyobrazam sobie jak to wyglada
Ja po pierwszym porodzie tez szybko wrocilam do swojej formywieczorkiem moze wstawie zdjecie jak wygladalam;-)oby i tym razem tez tak bylo
jak patrze na te ciuchy w sklepach to az mi szkoda sie robi zed ja ich nie moge kupic:-(ja juz chce
![]()

nie chce mi sie, poza tym zbieram sie na reszte zabiegow upiekszajacych,
bedzie piling, depilacja, szamponetka 6 myc co prawda ale moze odcien chociaz zlapie ....

Tez bym sie wnerwila ja tego strasznie nie lubie!! moja tesciowa przychodzi do nas to nawet dobrze nie zapuka i sobie wchodzi, nie mowiac ze butow nie zdejmuje, do tego pali papierosy mi w domu przy mnie nie wazne czy jestem obok czy nie i jeszcze popielniczke zostawi pełną popiolu. normalnie szlak mnie trafia jak to widze. bo moja mama przychodzi do mnie pomoze mi posprzatac jak pali to wychodzi do lazienki a tam mam wentylator na wlacznik i do niego pali popielniczke zawsze oprozni i umyje! jestem uczulona na tego typu rzeczy bo ja nie mam zamiaru siedziec w tym smrodzie papierosowym a do tego sprzatac po kims kto nie wie co to porzadek a ja kocham czystosc!!!

dla mnie jest to nie do pomyślenia
ja bym sie wyprowadzila po godzinie chyba
masakra -wspolczuje