G
Georgina
Gość
Zrobiłam na obiad barszczyk i lecę kończyć drugie danko - ryż z jabłuszkami i cynamonem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Szczerze mówiąc to wolałabym zeby to on to zrobił no ale cóż... Będzie poranna gimnastyka;-)to ciekawe bo mi gin pobieral wymaz i mowil ze woli to zrobic sam bo nawet polozna moze nie tak zrobic jak trzeba ... no ale juz wiemy co lekarz to teoria !!
no wlasnie moje kolezanki mamuski mowia ze sprzataly, myly podlogi, mizialy mezow i kiszka![]()

robilam sobie henne na brwi i rzesy i nie zlapala
zlapala tylko skore dookola brwi tak ze wygladam jak rumcajs

tiaaaaHe he he to musi byc fajny widok!!!![]()
jak ta Bachleda Corus doszla tak szybko siebie, przeciez ona jakos przed chwila urodzila...
Alicja Bachleda-Curuś i Colin Farrell na lotnisku LAX w LA po powrocie z wakacji - najnowsze zdjęcia! - Galerie - Fotonewsy - Onet.pl Film
Nio faktycznie wyjątkowo dobrze wyglada;-) ale w ciązy też super wyglądała więc moze taka jej natura..... a poza tym pewnie piersia nie karmi i na szybka diete i ćwiczenia przeszła.jak ta Bachleda Corus doszla tak szybko siebie, przeciez ona jakos przed chwila urodzila...
Alicja Bachleda-Curuś i Colin Farrell na lotnisku LAX w LA po powrocie z wakacji - najnowsze zdjęcia! - Galerie - Fotonewsy - Onet.pl Film