reklama

Grudzień 2009

Bachleda to już dosyć dawno urodziła.

ona zostawila swoje malenstwo!!! masakra ja na 5 minut nie bede umiala sie rozstac z moja córusią!!! dla mnie katorga bedzie ja zostawic w kwietniu na slub mojego brata!!!! pojde tam ale po 24 sie zmywam!!! zabieram moja córusie i koniec.. nie wiem jeszcze komu ja zostawie ale na pewno nie tesciowej!!!!

reklama
Natalka tak o to jest pytanie ale nie załamujmy sie może 6 grudnia przez komin jakas paczka kaski wleci do domu hehe:-D:-D:-D fajnie by bylo .... :-p:-p:-p

a jak nie to moze toto lotek moj ciagle gra ciagle wierzy ze wygra w sumie mu sie nie dziwie bo juz raz trafił 5 wiec jest nadzieja na 6 hehe ;-)
10.12 wpadnie becikowe
a ja póki co cierpliwie czekam na kaskę z ubezpieczenia
mąż dostał od ręki a u mnie się nie spieszą:tak:

NO jestem juz jestem :) doczytuje was hahahahaah

Laski bylam z moim na spacerze jaka dumna paradowalam hahahahah az sie sama z siebie smialam haahah
ale masz fajnie
ja się też doczekać nie mogę:-)

Witam moje Piękne Panie:)
Nim Was nadrobię to piszę co tam u Martynki:)

Maleńka moja Kochana waży już 2.8kg:) Szczerze nie spodziewałam się takiej super wagi, 3tyg temu ważyła 2.2:) Data porodu dalej świąteczna i na dodatek nic nie zapowiada by Mała wyszła wcześniej, po prostu jej nie spieszno jak to moja ginka określiła:P Łeee:( Ja chciałam na Mikołaja:(
Szyjka krótka, ale trzyma. Rozwarcia żadnego. Główka Perły nisko, jak ostatnio. Dalej główką w dół:)) Super. Tylko, że na razie jej waga jest na styk do mojej miednicy i jak zechce urosnąć troszkę więcej to cholerka nie wiadomo czy się zmieści i może będzie wtedy cc, ale nie ma co się martwić na zapas, może bez cc się obejdzie. A jak nie to pocieszam się, że mniej będzie bolało:P

Ginka nie była zadowolona z moich wyników moczu. Przepisała jakieś tabletki, muszę je jutro wykupić. Kolejna wizyta 16 grudnia. Wówczas określi znowu dane Małej do mojej miednicy. Kurcze musiałabym jakoś ''wykurzyć'' Małą z brzuszka przed świętami;D A nie wiem jak skoro nawet moje nocne skurcze nic nie dały:P

Aha! Mam łożysko dojrzałe ponoć. Ale dalej zapisane jako II/III. I ciąża jak najbardziej donoszona.
u mnie też podczas porodu był problem z urodzeniem główki i lekarz podczas parcia przyciskał mi brzuch-tym sposobem parłam pół godziny!

Ja mam fotelik ze specjalną podkładką pod pupę dla niemowlęcia tak, ze dziecko leży w foteliku poziomo:tak:
Jak nie ma sie leżaczka można pod podkładkę fotelika podłożyć jakiś kocyk lub pieluszki tak żeby dziecko wykabłęczone w foteliku nie leżało;-)

Daffi oczywiście ze można farbowac włosy po porodzie;-)

Asia ale Ci fajnie ze z wózkiem juz paradujesz;-):-)
ja też mam tak z podkładką,że dziecko prawie leży

ja tez sie zastanawialam i zafarbuje tylko wybiore farbe bez amoniaku,
jak nie zafarbuje to zwariuje z moimi wyplowialymi odrostami :)
ja idę jutro do fryzjera bo mi mąż na mikołajki zafundował!!!

no wlasnie moje kolezanki mamuski mowia ze sprzataly, myly podlogi, mizialy mezow i kiszka :)

mi też nic nie pomogło:no:
robilam sobie henne na brwi i rzesy i nie zlapala :wściekła/y:
zlapala tylko skore dookola brwi tak ze wygladam jak rumcajs
dawaj fotkę:-D

Kochana masz pieniadze masz wszystko!!! a cichopkowa to co??? tez pasami sie regenerwoala itp... nie mamy sie co z nimi porownywac!!! one powinny zazdroscic tym kobietom ktore w sposob naturalny tak szybko wracaja do siebie bo to jest sztuka!!!
no wiem ze Cichopek pakuje ostro i ma osobistego trenera,
te dziewczyny zarabiaja na dobrym wygladzie wiec maja motywacje zeby jak najszybciej dosjc do sibie,
jestem ciekawa jak mi pojdzie :-)

10.12 wpadnie becikowe
a ja póki co cierpliwie czekam na kaskę z ubezpieczenia
mąż dostał od ręki a u mnie się nie spieszą:tak:

ale masz fajnie
ja się też doczekać nie mogę:-)

u mnie też podczas porodu był problem z urodzeniem główki i lekarz podczas parcia przyciskał mi brzuch-tym sposobem parłam pół godziny!

ja też mam tak z podkładką,że dziecko prawie leży

ja idę jutro do fryzjera bo mi mąż na mikołajki zafundował!!!

mi też nic nie pomogło:no:

dawaj fotkę:-D
prosze nacodzien blog - archiwum

ale napis okropny, nie wiem o co chodzi :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry