joanna82
Mama Patryka i Filipka
na tą odpowiedź czekałam
Lenka sika dużo! ufffff to dobrze
też podaję jej herbatkę z hippa rumiankową
Lenka też ładnie je tylko ciągle trzeba ją karmić bo skoro ma jeść tylko 60 ml!!!
A ubierasz Małego w czapeczkę??? bo ja po kąpieli zakładam
no i jeszcze pytanie czy kładziesz Fifka do fotelika żeby sobie posiedział?
Jak sika duzo i siuski nie sa ciemno zolte to jest ok !Nie masz sie czym martwic
Ja naprawde nie kumam czemu kaza dawac jej 60 ml ? A bylas juz u pediatry z nia ? na wizycie kontrolnej po wyjsciu ze szpitala ? moze podpytaj pediatry ,moze cos ci doradzi .
Ja mu nie zakladam czapeczki w domu wogole ,w szpitalu nie zakladali tez ... Patrykowi zakladalam ,ale mi sie przegrzewal caly czas.
Fifolkowi nie zakladam bo jemu jest zwyczajnie cieplo a w nas w domku jest napalone i nie widze potrzeby abym musiala mu ja zakladac.
Do fotelika? nie klade go aby siedzial wydaje mi sie ze to jest obciazenie jak narazie dla jego kregoslupa,mam bujaczek - lezaczek i wkladam go tam ale na prawie lezaco bo mi sie oparcie reguluje wiec mu rozkladam tylko aby mial troszke wyzej glowke niz tulow wrazie jak by mu sie ulalo.w foteliku siedzial tylko jak gdzies autem jedziemy !
tylko ze ja to raczej bede juz z dzieckiem w domu,fakt ze moge zamknac sie u siebie i nie wpuszczac niogo ale jakos mnie to tez bedzie mocno wkurzalo