reklama

Grudzień 2009

ja tez juz od godziny na nogach..
ledwo wyprawilam meza do pracy i jak mnie zlapal skurcz...
jak mi przycisnelo jelita...
zgieta w pol ledwo dobieglam do kibelka..
i teraz nie moge sie z nim rozstac....:wściekła/y:
i brzuch boli strasznie jak w najgorszym dniu okresu...
tylko tak nieprzerwanie...

a cisnienie znow 130/80...
i w ziazku z tym ptanie do cisnieniowcow??
czy to zagraza dziecku czy tylko mi??
Dziś ginka miała przypadek kobiety z takim ciśnieniem i określiła to ciśnienie jako w normie.

reklama
Ja mam fotelik ze specjalną podkładką pod pupę dla niemowlęcia tak, ze dziecko leży w foteliku poziomo:tak:
Jak nie ma sie leżaczka można pod podkładkę fotelika podłożyć jakiś kocyk lub pieluszki tak żeby dziecko wykabłęczone w foteliku nie leżało;-)

ja tez mam fotelik z tym wyplaszczeniem ... moim zdaniem swietna sprawa !!!

Ja mam fotelik ze specjalną podkładką pod pupę dla niemowlęcia tak, ze dziecko leży w foteliku poziomo:tak:
Jak nie ma sie leżaczka można pod podkładkę fotelika podłożyć jakiś kocyk lub pieluszki tak żeby dziecko wykabłęczone w foteliku nie leżało;-)

Daffi oczywiście ze można farbowac włosy po porodzie;-)

Asia ale Ci fajnie ze z wózkiem juz paradujesz;-):-)
Ja mam w foteliku samochodowym tez ta wkladke ,ale to w samochodowym a tego nie uzwyam wogole w domu wiec napisalam natalce ze maly siedzi tylko jak jezdzimy autem ! a w domku uzywam bujaczek i jak dla mnie to super sparawa !!!!! maly jest ze mna w kazdym pomieszczeniu !

Znikam :) moje szczescie juz jest glodne !!!! I to bardzo chyba !!!!!!! bo pierwszy raz az tak sie zlosci ahahah !NO i musze posmazyc kilka nalesnikow i zasuwamy do chrzestnego Fifolka :) a co ladna pogoda a maly spi super w wozku :)
Bede wieczorkiem !!!! Buziaki

Ja mam w foteliku samochodowym tez ta wkladke ,ale to w samochodowym a tego nie uzwyam wogole w domu wiec napisalam natalce ze maly siedzi tylko jak jezdzimy autem ! a w domku uzywam bujaczek i jak dla mnie to super sparawa !!!!! maly jest ze mna w kazdym pomieszczeniu !

ja powiedzialam ze lezaczek chce na prezent :) albo pozycze od kolezanki :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry