G
Georgina
Gość
Jejciu, jeszcze tyle czekania ma..Wiadomosc od !!!Luuuznej!!!
Alus ułożony miednicowo. CC w tym tygodniu albo za tydzien jak sie akcja nie rozwinie bardziej. Trzymajcie kciuki bo boje sie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jejciu, jeszcze tyle czekania ma..Wiadomosc od !!!Luuuznej!!!
Alus ułożony miednicowo. CC w tym tygodniu albo za tydzien jak sie akcja nie rozwinie bardziej. Trzymajcie kciuki bo boje sie.
a jaki masz fotelik ??
Mi się śniło, że rodziłam, rodziłam i...? urodziłam:-)mi sie dzis snilo ze wstalam zalana cala krwia ahhh okropny sen i panika w nim byla jeju jak dobrze ze to tylko sen :--(
no to rewelacja, dobre wiadomosci,Witam moje Piękne Panie![]()
Nim Was nadrobię to piszę co tam u Martynki
Maleńka moja Kochana waży już 2.8kgSzczerze nie spodziewałam się takiej super wagi, 3tyg temu ważyła 2.2
Data porodu dalej świąteczna i na dodatek nic nie zapowiada by Mała wyszła wcześniej, po prostu jej nie spieszno jak to moja ginka określiła
Łeee
Ja chciałam na Mikołaja
![]()
Szyjka krótka, ale trzyma. Rozwarcia żadnego. Główka Perły nisko, jak ostatnio. Dalej główką w dół) Super. Tylko, że na razie jej waga jest na styk do mojej miednicy i jak zechce urosnąć troszkę więcej to cholerka nie wiadomo czy się zmieści i może będzie wtedy cc, ale nie ma co się martwić na zapas, może bez cc się obejdzie. A jak nie to pocieszam się, że mniej będzie bolało
Ginka nie była zadowolona z moich wyników moczu. Przepisała jakieś tabletki, muszę je jutro wykupić. Kolejna wizyta 16 grudnia. Wówczas określi znowu dane Małej do mojej miednicy. Kurcze musiałabym jakoś ''wykurzyć'' Małą z brzuszka przed świętami;D A nie wiem jak skoro nawet moje nocne skurcze nic nie dały
Aha! Mam łożysko dojrzałe ponoć. Ale dalej zapisane jako II/III. I ciąża jak najbardziej donoszona.
Mi się śniło, że rodziłam, rodziłam i...? urodziłam:-)
Dafi tez mi sie wydaje ze farba nic nie przeszkadza... bo to chodzilo na poczatku ciazy zeby tego nie wdychac jak dzidzia sie rozwijał przez piersze 3 miesiace a teraz dzidzia poza brzuchem nie bedzie wdychac ... chyba ze w tym samym pokoju bedziesz farbowac![]()
ja tez sie zastanawialam i zafarbuje tylko wybiore farbe bez amoniaku,nie nie ja sama nie robie ja zawsze u fryzjera pasemka... ale tak sie ciekawilam i wolalam dopytac was:-)
Jejciu, jeszcze tyle czekania ma..
ja tez sie zastanawialam i zafarbuje tylko wybiore farbe bez amoniaku,
jak nie zafarbuje to zwariuje z moimi wyplowialymi odrostami![]()