reklama

Grudzień 2009

ok zmykam do miasta. odezwe sie jeszcze dzis:-)

znow mnie mdli troche i czysci ehheh

zaczynam sie przyzwyczajac ze moja kchana istotka lubi mnie dreczyc:-) i kolejna plamka krwi sie pojawila..

takze mysle ze do przyszlego tyg moze sie cos wydarzy:-)

reklama
że Ty się jeszcze u specjalisty nie leczysz...:-D

ja po porodzie odkryłam nowe oblicze mojego męża-jest tak cudownym ojcem że nie da się tego opisać
karmi, przewija, wstaje w nocy, sprząta w domu-zmienił się o 180 stopni
a ja jestem w szoku:szok:
ale ciiiiiiiiiii.........bo przechwalę:tak:

ja tam ciągle na starej jadę:-D

ja zmeinilam tylko dlatego ze musialam zgloszenie akualizacyjne do urzedu skarbowego zaniesc i tam musialam podac nr konta a ze przelewy za rozliczenia pit dostaje na konto to by moje dane sie nie zgadzaly z transakcja a w wbk jest tak ze jak nr konta nie zgadza sie z danymi to nie chce zrobic sie przelew!

a ja jeszcze w skarbówce nie byłam..:szok: ale ze mnie leń..,mam nadzieje że mi głowy nie urwą... (ślub miałam 29 sierpnia, a dowód dostałam w październiku...)

nie urwa!!! :-) ja tez nie poszlam od razu na szczescie nie sprawdzaja tego ze mialas byc tego dnia a nie innego. zaniesiesz i uciekaj szybo tak jak ja:-)

mi sie dzis snilo ze wstalam zalana cala krwia ahhh okropny sen i panika w nim byla jeju jak dobrze ze to tylko sen :-(:-(:-(

natalka widzisz hehe to super oby juz sie nie odmienił chyba ze jeszcze bardziej na lepsze hehe chodz z tego co napisalas juz bardzsiej sie nie da ....

ja tez jestem bardzooo szczesliwa ze mam cudownego meza :-)i tez wiem ze bedzie wspanialym ojcem ... juz jest tak po troszku i tez sie strasznie nie moze doczekac Igorka :-)

Ja weszlam na chwilke i widze ze cos zaczyna sie dziac:-)ale fajnie,bedzie coraz wiecej dzieciaczkow;-)w koncu juz naszych Grudniowych:-)
Ja ide teraz robic paczki:tak:ciasto sie juz ruszylo wiec ide nadziewac marmolada i potem smarzenie;-)ale sobie pojem:tak:jak ktoras chce to moze za dwie godzinki wpadac;-)starczy dla calego forum grudniowego;-)
ja tez juz od godziny na nogach..
ledwo wyprawilam meza do pracy i jak mnie zlapal skurcz...
jak mi przycisnelo jelita...
zgieta w pol ledwo dobieglam do kibelka..
i teraz nie moge sie z nim rozstac....:wściekła/y:
i brzuch boli strasznie jak w najgorszym dniu okresu...
tylko tak nieprzerwanie...

a cisnienie znow 130/80...
i w ziazku z tym ptanie do cisnieniowcow??
czy to zagraza dziecku czy tylko mi??

Cisnienie jest calkiem niezle;-)

Witam Laski, widzę, że od rana się dzieje... bede trzymac kciuki za rozwinięcie się akcji;-)
Daffi faktycznie przykra sparwa, choroby są potworne, no ale juz niedługo swoją córcię bedziesz tuliła.

A u mnie nic, cisz, spokój... nie oszczędzam sie ani troche ale widocznie jeszcze nie czas.

Joanna Babo TY;-) masz wspaniałego męża ;-) naprawde:-) No i super, ze kaska tak szybko wpłyneła:-)

Kopciuszku licytuj, licytuj, ja mam taką sama karuzelę po Antku, fajna sprawa tylko ze te misie chetnie bym wymieniła bo sa za mało kolorowe, powinny mieć bardziej intensywne barwy.

No licytuje:tak:na zdjeciach nie widac zeby byly malo kolorowe:eek:ale ogolnie polecasz?
hello.
melduję, że żyję, chociaż ledwo.
mimo że nie powinnam, leczę się Otrivinem (bo lekarz stwierdził, że już mi nie zaszkodzi a nawet pomoże w szybszym porodzie :laugh2:) i widzę leciutką poprawę. ale wystraszył mnie czyszczeniem zatok, aż mnie ciary przechodzą.

Dobrze ze jednak poszlas do tego doktora:tak:kuruj sie kobieto;-)
A powiec jak tam mezus?Byl na barbórce?

reklama
To ja też w końcu się przywitam skoro mały łaskawie zasnął:no:
Boziu co ja zaś wczoraj miałam...od 11 spał może 3 razy po pół h i po kąpaniu do 23 co chwila się budził! I nie zasnął póki mu cyca nie dałam! Potem od 23 spał do 4 i znów buszował do 6:szok::szok::szok: Dobrze że rano mój kochany mążuś dał mi dłużej pospać!
Ja już nie wiem czy on się nie najada...czy kolki mu się zaczynają:no:
Ale dziś na 12 idziemy do doktora na kontrolę i z Hanią na szczepienie więc się popytam o wszystko! Wczoraj małemu odpadł pępek i jakoś nie za bardzo wygląda...położna stwierdziła że chyba trzeba będzie go zaklejać o ile nie czeka nas zabieg:no:
A jaką fajną mam położną...była już dwa razy i na raty ściągała mi szwy:-) A wczoraj tak przy tym kwiczałam że z ostatniego zrezygnowała bo tak wierzgałam!!! No kurna ze środodka pochwy próbowała go wyciągnąć!!! A ponoć niezbyt mnie poszyli...ale już się dobrze goi:tak:
Fajnie że coraz więcej nas rodzi....za każdą trzymam kciuki kiedy tylko mam czas;-)

Kurcze mojemu malemu odpadl pepek w 10 dobe ,tez mnie nastarszyli ze nie ladnie sie goi i sie slimaczy na wizycie patronazowej ,pediatra mi pepuszek zruszyla a jak wrocilam juz do domku i malego przebieralam pepek juz byl odczepiony i nic sie nie saczylo ,a teraz tylko przecieram spirytusem albo fioletem czy jak to sie zwie i jest gites :) pepuszek sliczny ! :cool2:
szwy sciagniete tez w 10 dobe i nawet nie czulam jak mi posciagali Ale jest roznica z pochwy a z brzucha :eek:
NO i jak czytam ze twoj maly tak malo spi to az w szoku jestem !!!! MOje dziecko spi na okraglo i tez na cycku w nocy budzi sie co 3-4 godziny sciaga z 2 cyckow i zasypia znowu ,a teraz sobie lezy juz godzine czasu a ja moge posiedziec na necie ,ja normalne 2 razy slyszalam jak on placze taki grzeczniutki ,z Patrykiem to ja sie mialam ,ten chyba daje matce odpoczac :) zerka na mnie oczkami i cos sobie tam steka :) ....
Jak mi do cycka nie naplywa mleczko to podkarmiam Nanem i ( zje ok 120ml ) i tyle maly spi jak zabity albo grzczenie lezy sobie !Kupki wali prawie po kazdym karmniniu ale to dlatego ze mojego cyca tez zjada ,baczki wali sobie w pieluszke tez ,dopajam go herbatka rumiankowa co by ta bilirubina sie wyplukiwala do konca :)
ja niewiem ale wczoraj mi spal od 11 do 15 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az zagladalam czy wsio ok z nim ,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry