reklama

Grudzień 2009

reklama
To ja też w końcu się przywitam skoro mały łaskawie zasnął:no:
Boziu co ja zaś wczoraj miałam...od 11 spał może 3 razy po pół h i po kąpaniu do 23 co chwila się budził! I nie zasnął póki mu cyca nie dałam! Potem od 23 spał do 4 i znów buszował do 6:szok::szok::szok: Dobrze że rano mój kochany mążuś dał mi dłużej pospać!
Ja już nie wiem czy on się nie najada...czy kolki mu się zaczynają:no:
Ale dziś na 12 idziemy do doktora na kontrolę i z Hanią na szczepienie więc się popytam o wszystko! Wczoraj małemu odpadł pępek i jakoś nie za bardzo wygląda...położna stwierdziła że chyba trzeba będzie go zaklejać o ile nie czeka nas zabieg:no:
A jaką fajną mam położną...była już dwa razy i na raty ściągała mi szwy:-) A wczoraj tak przy tym kwiczałam że z ostatniego zrezygnowała bo tak wierzgałam!!! No kurna ze środodka pochwy próbowała go wyciągnąć!!! A ponoć niezbyt mnie poszyli...ale już się dobrze goi:tak:
Fajnie że coraz więcej nas rodzi....za każdą trzymam kciuki kiedy tylko mam czas;-)

cześć Mamuśka:-)
ja się włąśnie też zastanawiam czy u nas się kolki nie zaczynają bo Mała ma napady-chwilę płacze a za chwilę spokój.
nie wiem co o tym myśleć-położna stwierdziła,że to normalne:tak:
poza tym ciągle ma czkawkę ale to było u niej całkiem normalne już w brzuchu
tak poza tym to raczej ok
tylko mi hemoroidy zaczynają coraz bardziej uprzykrzać życie i specjalnie mi maść nie pomaga:-(

a ja mam skurcze co 20 minut..
lekarz mi powiedzial ze jak po kliku godzinach nie przejda to mam jechac do szpitala...
tyko ile to kilka godzin..
nic zmyam do kuzynki meza ktora mieszka w domu obok..bo zsotalam sama i sie boje;-)

witam sie ... humorem takim sobie ....:confused2: dalej w dwupaczku....

,,,, ja tez chce juz rodzic :confused2:..... ehhh ciekawe ile jeszcze bede musiala czekac :-p

widze ze mamuski w tempie ekspresowym sie rozpakuwuja i dzis tez sie zapowiada ciekawie :-) super fajnie :-)
nic lece cosik nadrobic co tam wczoraj gadalyscie ciekawego ...

reklama
a ja mam skurcze co 20 minut..
lekarz mi powiedzial ze jak po kliku godzinach nie przejda to mam jechac do szpitala...
tyko ile to kilka godzin..
nic zmyam do kuzynki meza ktora mieszka w domu obok..bo zsotalam sama i sie boje;-)

te skurcze masz bo sie boisz ze jestes sama ... poloz sie i odpocznij !! jak wyluzujesz to ci przejdzie !! i zmierz cisnienei!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry