reklama

Grudzień 2009

zaczynam Jej współczuć:tak:

jak kazda z nas.... nie zna dokladnego terminu do tego caly czas liczyla na porod SN teraz okazuje sie ze mlody ulozony miednicowo no i do rozwiazania w szpitalu!!! masakra!! moze akcja zacznie sie na dniach to szybciej to sie potoczy bo bez sensu. mogliby jej zrobic ta CC jutro czy pojutrze i by miala z glowy. ja sie nie dam juz polozyc do szpitala jesli nie bede miala rodzic no chyba ze malutkiej cos bedzie zagrazac w co watpie bo to cwane babsko jest:-)

reklama
Jooanna masz fajnego meza wiec nie płakuniaj tylko sie ciesz:-):-):-)

moj tez mnie dzis zadziwił o 5 rano ,,, : " Nie ma juz pieknych kobiet na tym świecie ostatnią ja zabrałem "

:-D:-D:-DHehe kochany :-p:-p:-p

tak wogole jak zwykle o 4.10 sie obudzilam i nie spalam az do 6.10 i dopiero zasnelam...... budzilam sie 2 razy na przeczyszczanie ,,,,

jeeeezu jak mnie glowa napierdziela !!!! i do tego mnie tesciowa wqrwia !!! wlasnie se wymyslila ze mam na swieta lepic dla wszystkich pierogi !! ja chyba poje ....

ehh wspolczuje ja nawet sie nie zabieram za pierogii nie lubie ich robic ajjj nie lubie jak nic ....i zadnych takich podobnych :no::no::no:

luuuzna da rade ... to tylko CC,,, no ale oczywiscie wiqadomo jakby wiedziala jutro cc i z glowy a nie myslec kiedy :crazy:

Jak to u nas zapowiadali śnieg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie strasz mnie, jak ja mam jeszcze letnie opony:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Uff, w właśnie w dzień dobry tvn - śnieg z deszczem to ja widziałam w okolicach Gdańska a to 300 km od nas.

to mnie nie strasz, bo tak samo jak i Ty mamy letnie opony, jeden plus to to że szpital mamy nie daleko, narazie sniegu nie widze, może do mnie nie dpojdzie choć gdańsk odemnie nie jest tak daleko, oby nic nie spadło... kurcze...-też boli mniebrzucho od 2 dni jak na okres...,ado tego takie kłucie co jakiś czas...najgorszajest ta niepewność kiedy TO się zacznie:szok: mój mąż jest już w takim napięciu żecodziennie przegląda różne strony w necie z objawami porodu i wypytuje mnie czy aby czasem ich nie mam ;)

ja się wykąpałam, teraz czeka mnie suszenie... do drogerii muszę się wybrać bo wszystko mi się pokończyło :confused2:

a ja jak zwykle u mamy na kawce i tez sie zabieram zaraz z nia do miasta bo kurcze jest spraw do zalatwienia troche!!! musze isc do komornika zlozyc wniosek z mama do urzedu skarbowego bo wyobrazcie sobie mojemu 15letniemu bratu przyslali pismo ze jako jedyny z rodziny nie ma jeszcze NIPu!!!ale po co malemu NIP??/jak on nie pracuje i praktyk zadnych tez nie ma???!!!!
no i do banku bo miesiac temu oswiecilo mnie ze ja w banku danych i adrsu nie zmienilam po slubie i czekam juz na karte miesiac czasu i nie wiem co sie dzieje a miala przyjsc w ciagu 2 tyg!!!:szok:

a ja jak zwykle u mamy na kawce i tez sie zabieram zaraz z nia do miasta bo kurcze jest spraw do zalatwienia troche!!! musze isc do komornika zlozyc wniosek z mama do urzedu skarbowego bo wyobrazcie sobie mojemu 15letniemu bratu przyslali pismo ze jako jedyny z rodziny nie ma jeszcze NIPu!!!ale po co malemu NIP??/jak on nie pracuje i praktyk zadnych tez nie ma???!!!!
no i do banku bo miesiac temu oswiecilo mnie ze ja w banku danych i adrsu nie zmienilam po slubie i czekam juz na karte miesiac czasu i nie wiem co sie dzieje a miala przyjsc w ciagu 2 tyg!!!:szok:

dovrze ze ja juz wszedzie nazwisko pozmnienialam :tak: a bylo troche latania ale zrobilam to od razu jak dowod dostalam :-)

no i wiadomosc dnia!!! do mojego meza zadzwonil szef z wczesniejszej pracy i zapytal czy gdzies pracuje bo gosciu ktory jest za mojego meza nie sprawdza sie i on go chce spowrotem do siebie!!! tylko jest tego minus jeden... facet ten nie daje umowy i u niego pracuje sie na czarno z tym ze pieniadze sa zawsze na czas no i wieksze niz tam gdzie pracuje obecnie... mamy nad czym myslec dzis:-) ale dobrze ze takie wyjscie z sytuacji jest bo ja sie sklaniam ku temu by pracowal narazie na czarno i kasa byla a jak sie kiedys cos lepszego trafi to zawsze moze sie zwolnic od zaraz!!!

dovrze ze ja juz wszedzie nazwisko pozmnienialam :tak: a bylo troche latania ale zrobilam to od razu jak dowod dostalam :-)

no ja 2 tyg po tym jak dostalam dowod bo na swoj dowod czekalam az 2 miesiace:szok::szok::szok: a teraz ani kasy z konta wybrac ani nic heheheh dobrze ze sa jeszcze przelewy i moge z meza konta wybrac ale w koncu skoro kaza czekac 2 tyg to misiac spoznienia w sumie nawet ponad to troche dlugo. martwie sie ze moze wpadla w niepowloane rece nie docierajac nawet do mnie!!!!!

reklama
jeeeezu jak mnie glowa napierdziela !!!! i do tego mnie tesciowa wqrwia !!! wlasnie se wymyslila ze mam na swieta lepic dla wszystkich pierogi !! ja chyba poje ....
że Ty się jeszcze u specjalisty nie leczysz...:-D
Jooanna masz fajnego meza wiec nie płakuniaj tylko sie ciesz:-):-):-)

moj tez mnie dzis zadziwił o 5 rano ,,, : " Nie ma juz pieknych kobiet na tym świecie ostatnią ja zabrałem "

:-D:-D:-DHehe kochany :-p:-p:-p

tak wogole jak zwykle o 4.10 sie obudzilam i nie spalam az do 6.10 i dopiero zasnelam...... budzilam sie 2 razy na przeczyszczanie ,,,,
ja po porodzie odkryłam nowe oblicze mojego męża-jest tak cudownym ojcem że nie da się tego opisać
karmi, przewija, wstaje w nocy, sprząta w domu-zmienił się o 180 stopni
a ja jestem w szoku:szok:
ale ciiiiiiiiiii.........bo przechwalę:tak:

ja tam ciągle na starej jadę:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry