reklama

Grudzień 2009

te skurcze masz bo sie boisz ze jestes sama ... poloz sie i odpocznij !! jak wyluzujesz to ci przejdzie !! i zmierz cisnienei!!
nie zaczely sie juz o 6 rano...
minely na godzine i znow sie zaczynaja...
jeeeezu jak mnie glowa napierdziela !!!! i do tego mnie tesciowa wqrwia !!! wlasnie se wymyslila ze mam na swieta lepic dla wszystkich pierogi !! ja chyba poje ....
chyba jej cos na mozg padlo...
ja nie rusze nawet palcem jak bede juz po..
a jak bede przed to bede udawala ze rodze rano w wigilie:-D
i pojade do szpitala..

chyba jednak tak ... qrwa dzis mnie poinformowala ze zaprosila jeszcze na swieta siostre mariusza z Laura !!! ja juz nie wiem czy ta kobita ma rowno pod sufitem czy niekoniecznie !!! juz sie nawet nie odzywam tylko rycze po katach bo mi brak slow !!
mea a wy macie oddzielne pietro??
ja bym nie wyszla na ta wigilie...
wspolczuje bez kitu..
ja jak bede juz po to zejde tylko sie podzielic oplatkiem i potem siup na gore i zamykam sie na cale swieta zeby odwiedzajacy goscie dali nam spokoj..
albo sie spakuje i pojade do rdzicow...
bo juz wole zeby moje dziecko mialo kontakt z moim psem niz w ciotka ktora pali faje od fajki....

reklama
mea a wy macie oddzielne pietro??
ja bym nie wyszla na ta wigilie...
wspolczuje bez kitu..
ja jak bede juz po to zejde tylko sie podzielic oplatkiem i potem siup na gore i zamykam sie na cale swieta zeby odwiedzajacy goscie dali nam spokoj..
albo sie spakuje i pojade do rdzicow...
bo juz wole zeby moje dziecko mialo kontakt z moim psem niz w ciotka ktora pali faje od fajki....

nie kochana !! my mamy wspolne mieszkanie i co ciekawsze goscie beda siedziec u mnie w pokoju !!!!!!!!!!!!!!

Jakieś dzisiaj pustki :szok: chyba wszystkie poszły rodzic :-D:-):tak::tak::tak:

a ja wlasnie prasowanko odstawiłam :-) włoski sobie umyłam (chodz w ciazy to naprawde wyczyn) :-) i ziemniaczki na obiadek oskrobałam rybke w panierke obrobiłam i marchewke z jabuszkiem starłam ... no i juz w lodowce oprocz tam jakiegos mieska pucha... dzis trzeba bedzie skoczyc na zakupki jakies...

ahh grudzien to wogole bedzie wydatkowy miesiac tylko z kad na to wszystko wziasc kaske :confused2::rofl2::confused2:

nie kochana !! my mamy wspolne mieszkanie i co ciekawsze goscie beda siedziec u mnie w pokoju !!!!!!!!!!!!!!
a czyli twoja tesciowa zorganizowala wigilie u Ciebie nie pytajac Cie o to??

ja chyba tez tych swiat nie zdzierze...
jak mi sie uda urodzic w tym tyg to pojade z dzieckiem do rodzicow nikogo tam nie bedzie boo oni beda u babci..
i bede miala spokoj...
a jak nie to bede robila wszystko zeby urodzic 23.12...
zeby cale 3 dni swiat byc w szpitalu...

a potem przyjedzie moja mama to moze beda sie wstydzic tu wchodzic..

A ja bym sie nie przejmowała w koncu ja wogole moja tesciowa sie nie przejmuje i lata mi to co ona mowi... ciesze sie bardzo ze znia nie mieszkam ... ale chyba Twoja mea troche przesadza powinnas powiedziec kategorycznie nie i juz ... i jeszcze w Twoim pokoju maja siedziec,.,,,, a moze maż zagada z mamuska ??? zeby to jakos zminimalizowac w tym roku ....

reklama
ide sie zabrac za szycie co by nadmiar energii spozytkowac ... lozeczko juz rozlozone ... i chyba juz wiem jak bedzie stalo !! /łod zowiści nie tak jak by tego chciala tesciowa !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry