ja do wszystkiego moglabym jesc pekinska albo salate lodowa
A ja zawsze kurczaka z ziemniaczkami jem albo z marchewką z groszkiem albo z zasmażanymi buraczkami;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja do wszystkiego moglabym jesc pekinska albo salate lodowa
Strasznie Ci Mea współczuję teściowej i jej pomysłów. Czy ona jest tak złośliwa, czy po prostu niemysląca?
Sama mam teściów nad głową i ciągle sie zastanawiam jak stąd uciec, jakby mieszkali ze mna na tym samym pietrze to chyba bym oszalała.
Mea a może porozmawiaj z teściową. Wybacz, ale będziecie mieli małe dzieciątkno, a niech ktoś przyjdzie z katarem. Wiadomo, ze Ty będziesz musiałą nakarmić maleństwo, a tak przy wszystkich wyciągać cyce i karmić to myślę, że będzie nie tylko dla Ciebie krępujące. Faktycznie ta twoja teściówka nic nie myśli
.
Jestem załamana:--
-(
Jutro na badanie krwi i moczu bo mały jest jak to powiedział "dość żółty" i jeszcze za mało przybiera na wadze:--
-( Przez tydzień tylko 40 g!
Ale ja to czułam....bo on co pół godziny szukał cyca! A ja nie chcę karmić butelką!!! W dodatku nie umię go nauczyć....próbowałam dopajać go wodą z glukozą żeby wypłukać bilirubinę to mi dwa razy tak się zakrztusił że myślałam że dostanę zawału!!! A dziurka w smoku tak mała że ja ledwo z niej pociągłam!
Jak on może się nie najadać jak piersi mi pękają od mleka i przystawiam go na żądanie a nie co 2 , 3 godziny??????????
Sprobuj glukozę podać zakraplaczem, u mnie pomagało.
Chyba zapomniałas jak to jest hehe, czasami dzieci tak mają że musza non stop na cycu wisieć, Antek tak miał, ciągle tylko jadł....
No i faktycznie mało przybrał:-(

) do okien a ja teraz pomyje meble

Wika to może zajrzysz do mnie i też coś ugotujesz, bo mnie ogarną straszny leń
Nic mi się nie chce. Ale dobrze mi z tym ( pewnie dopuki nie dopadnie mnie głód)
Mea a może porozmawiaj z teściową. Wybacz, ale będziecie mieli małe dzieciątkno, a niech ktoś przyjdzie z katarem. Wiadomo, ze Ty będziesz musiałą nakarmić maleństwo, a tak przy wszystkich wyciągać cyce i karmić to myślę, że będzie nie tylko dla Ciebie krępujące. Faktycznie ta twoja teściówka nic nie myśli
.

ale maz jak wroci z pracy musi cos zjesc cieplego hehe bo nie bedzie chodził do pracy
a tak wogole pewnie by sie nie wkurzyl nawet jakbym nie zrobila bo rozumie ten 9 miesiac c heheh A ja zawsze kurczaka z ziemniaczkami jem albo z marchewką z groszkiem albo z zasmażanymi buraczkami;-)
Sprobuj glukozę podać zakraplaczem, u mnie pomagało.
Chyba zapomniałas jak to jest hehe, czasami dzieci tak mają że musza non stop na cycu wisieć, Antek tak miał, ciągle tylko jadł....
No i faktycznie mało przybrał:-(

?? ( ciekawosc moja nie ma granic nawet jak nie przyda to sie lubie wiedziec );-)

para z uszu mi szła ale ukrucilam jej te teksty i kontrole!!!!!!!!!!!!

Hania nigdy nie wisiała
Jadła co 2 godziny i na początku super spała
I w pierwszy tydzienm po wyjściu 300 g przybrała!