reklama

Grudzień 2009

Hania nigdy nie wisiała:no:
Jadła co 2 godziny i na początku super spała:baffled:
I w pierwszy tydzienm po wyjściu 300 g przybrała!

A ja pamiętam, ze pierwsze 2 tyg miałam wyciete z życiorysu:-( Antrk non stop był na cycu, dosłownie non stop, myślałam ze oszaleję... później juz sie wszystko unormowało.
Dlatego C:-(i topiszę bo widocznie niektóre dzieci tak mają.... tylko ze on dobrze na wadze przybierał... no ale poczekaj na wyniki badań.

reklama
zakraplaczem tzn ?? co to za sprzet :sorry::sorry::sorry:?? ( ciekawosc moja nie ma granic nawet jak nie przyda to sie lubie wiedziec );-):tak:

Potocznie nato mówi sie pipeta;-) taka długa cienka szklana rurka z gumową końcówką;-)
Wika jasne że dziecko można dokarmiać mieszanką a czasami nawet tzreba jak matka ma za mało pokarmu. Ale o tym decyduje pediatra i to pediatra dobiera odpowiednią mieszankę;-)

Potocznie nato mówi sie pipeta;-) taka długa cienka szklana rurka z gumową końcówką;-)
Wika jasne że dziecko można dokarmiać mieszanką a czasami nawet tzreba jak matka ma za mało pokarmu. Ale o tym decyduje pediatra i to pediatra dobiera odpowiednią mieszankę;-)

A ta pipete mozna kupic w aptece?? czy gdzie ?:-p:sorry:

Wiem wiem ze pediatra i wlasnie warto sie dowiedziec ( wrazie czego ) jaka mieszanke trzeba kupic jakby jakis kryzys....

ale zauwqazylam wsrod znajomych itd ze zalecaja ta mieszakne NAN przewaznie....

Witam se popoludniowo!!!
dzis uwierzylam w Prawo Murphiego-jak sie ma cos spieprzyc to sie spieprzy-wynik na GBSa oczywiscie dodatni:-(:-(:-(
dwie nocki zasypiam jak niemowlaczek i wyskakuje tylko na siku-normalnie szok:szok::szok::szok:
dobra uciekam bo dzis wpada ekipa sprzatajaca(szwagierka i tesciowa:szok::szok:) do okien a ja teraz pomyje meble:sorry::sorry::sorry:

gbs to przeciez nie koniec swiata !! spoko na luzie !!

ja musze najpierw rozprasowac material :) ale juz mi sie to podobalo jak przylozylam tylko do lozeczka :)

A ta pipete mozna kupic w aptece?? czy gdzie ?:-p:sorry:

Wiem wiem ze pediatra i wlasnie warto sie dowiedziec ( wrazie czego ) jaka mieszanke trzeba kupic jakby jakis kryzys....

ale zauwqazylam wsrod znajomych itd ze zalecaja ta mieszakne NAN przewaznie....

Tak, kupisz pipete wkazdej aptece:-)
zazwyczaj ta mieszanke Nan sie podaje.... ale tzreba pamietać ze każde dziecko inne jest...
A czasami jest po prostu kryzys karmienia, potzreba troche czasu, zeby dziecko nauczyło sie odpowiednio ssać, chwytać sutek, no i czasami gruczoły mleczne nie nadążają z produkcją;-)

a mnie rzbraja to co mialo miejsce kminute temu..
pukanie i nawet nie powiem prosze a juz sie wchodzi...
jakbym nie miala majtek na dupie to nawet bym nie zdazyla naciagnac a juz dzrzwi by sie otwarly...:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry