Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a czyli twoja tesciowa zorganizowala wigilie u Ciebie nie pytajac Cie o to??
ja chyba tez tych swiat nie zdzierze...
jak mi sie uda urodzic w tym tyg to pojade z dzieckiem do rodzicow nikogo tam nie bedzie boo oni beda u babci..
i bede miala spokoj...
a jak nie to bede robila wszystko zeby urodzic 23.12...
zeby cale 3 dni swiat byc w szpitalu...
a potem przyjedzie moja mama to moze beda sie wstydzic tu wchodzic..
oooo nie jakbym taki tekst uslyszala to juz by mnie tu nie bylo...tak tyle ze ona uwaza ze to jest U NAS a nie u mnie !!! taka roznica !!! ja to wogole nie wiem jak to wszystko zniose ... ja w ten miesiac ja zabije a jak mi sie to teraz nie uda to z cala pewnoscia zabije ja jak sie Agatka urodzi !! juz bylo kilka akcji w stylu "to moje dziecko i ja bede decydowac co i jak ma byc ... " licze ze dalej starczy mi sil bo jak nie to mnie chyba w psychiatryku zamkna z powodu tej kobiety !!!

witam dziewczyny:-):-):-)tak tyle ze ona uwaza ze to jest U NAS a nie u mnie !!! taka roznica !!! ja to wogole nie wiem jak to wszystko zniose ... ja w ten miesiac ja zabije a jak mi sie to teraz nie uda to z cala pewnoscia zabije ja jak sie Agatka urodzi !! juz bylo kilka akcji w stylu "to moje dziecko i ja bede decydowac co i jak ma byc ... " licze ze dalej starczy mi sil bo jak nie to mnie chyba w psychiatryku zamkna z powodu tej kobiety !!!

Mea spokojnie;-) teraz już niczego nie zmienisz skoro goście zaproszeni i się nie denerwuj!!!!Bo zaszkodzisz dziecku!!!
mnie też !oooo nie jakbym taki tekst uslyszala to juz by mnie tu nie bylo...
![]()

ja do wszystkiego moglabym jesc pekinska albo salate lodowaDziewczyny, mam pytanie- jaką sałatke zrobic do kurczaka i ziemniaczków? Od wczoraj myślę i nic mi nie przychodzi do głowy
Jakieś dzisiaj pustkichyba wszystkie poszły rodzic
:-)
a ja wlasnie prasowanko odstawiłam :-) włoski sobie umyłam (chodz w ciazy to naprawde wyczyn) :-) i ziemniaczki na obiadek oskrobałam rybke w panierke obrobiłam i marchewke z jabuszkiem starłam ... no i juz w lodowce oprocz tam jakiegos mieska pucha... dzis trzeba bedzie skoczyc na zakupki jakies...
ahh grudzien to wogole bedzie wydatkowy miesiac tylko z kad na to wszystko wziasc kaske![]()

)
. Wiadomo, ze Ty będziesz musiałą nakarmić maleństwo, a tak przy wszystkich wyciągać cyce i karmić to myślę, że będzie nie tylko dla Ciebie krępujące. Faktycznie ta twoja teściówka nic nie myśli
.ja jeszcze licze na logiczne myslenie Kaski !! w koncu nie tak dawno byla w ciazy i chyba wie jak sie moze czuc kobieta tydzien przed porodem !! i oni zadecyduja ze nie przyjada ... zwlaszcza ze laura nie ma umiaru, wrzeszczy, szaleje, cuduje !!! ja ja chyba ubije przez te swieta !!!
Kurcze mojemu malemu odpadl pepek w 10 dobe ,tez mnie nastarszyli ze nie ladnie sie goi i sie slimaczy na wizycie patronazowej ,pediatra mi pepuszek zruszyla a jak wrocilam juz do domku i malego przebieralam pepek juz byl odczepiony i nic sie nie saczylo ,a teraz tylko przecieram spirytusem albo fioletem czy jak to sie zwie i jest gitespepuszek sliczny !
szwy sciagniete tez w 10 dobe i nawet nie czulam jak mi posciagali Ale jest roznica z pochwy a z brzucha
NO i jak czytam ze twoj maly tak malo spi to az w szoku jestem !!!! MOje dziecko spi na okraglo i tez na cycku w nocy budzi sie co 3-4 godziny sciaga z 2 cyckow i zasypia znowu ,a teraz sobie lezy juz godzine czasu a ja moge posiedziec na necie ,ja normalne 2 razy slyszalam jak on placze taki grzeczniutki ,z Patrykiem to ja sie mialam ,ten chyba daje matce odpoczaczerka na mnie oczkami i cos sobie tam steka
....
Jak mi do cycka nie naplywa mleczko to podkarmiam Nanem i ( zje ok 120ml ) i tyle maly spi jak zabity albo grzczenie lezy sobie !Kupki wali prawie po kazdym karmniniu ale to dlatego ze mojego cyca tez zjada ,baczki wali sobie w pieluszke tez ,dopajam go herbatka rumiankowa co by ta bilirubina sie wyplukiwala do konca![]()
ja niewiem ale wczoraj mi spal od 11 do 15 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az zagladalam czy wsio ok z nim ,