reklama

Grudzień 2009

reklama
Obiadek się kończy robić a ja ciągle Was podczytuje. Ale mnie zmuliło koło południa- połozyłam sie na 15 min a wstałam po 2 godzinach.
Georgina- waga Twojej Martynki jeszcze nie taka duza ale Ty chyba drobniutka jesteś.
Ja niestety nie wiem ile moje szczęscie waży i usg do końca juz nie mam zaplanowanego. Uroki chodzenia państwowo. Ale za to lekarza mam super;-) Czyli u mnie będzie totalna niespodzianka przy porodzie. Płeć, waga i wymiary nieznane;-)
Kopciuszku- tak, sama mam sobie ten wymaz pobrać. Dostałam tylko patyczek. Będzie zabawa jutro rano jak bedę sie gimnastykować. Na ćwiczeniach co prawda pobierałam juz takie wymazy no ale to nie od siebie, hehe:-)

Kopciuszku- tak, sama mam sobie ten wymaz pobrać. Dostałam tylko patyczek. Będzie zabawa jutro rano jak bedę sie gimnastykować. Na ćwiczeniach co prawda pobierałam juz takie wymazy no ale to nie od siebie, hehe:-)

to ciekawe bo mi gin pobieral wymaz i mowil ze woli to zrobic sam bo nawet polozna moze nie tak zrobic jak trzeba ... no ale juz wiemy co lekarz to teoria !!

Georgina super wiadomości:-)

A mój szkrabik śpi już 2,5 h i nie da rady go wybudzić na karmienie:szok: Przebrałam mu pieluszkę, wyczyściłam pępek, szmyrałam szturchałam i śpi dalej:-( Niby fajnie ale wolałabym żeby popił po 2 h:-(:no:
Spróbuje go jeszcze dopajać ale tak się boję!!!
A mleka na pewno mam dość bo co zbliża się karmienie to cycki mam twarde i sika że szok! I też daję mu z dwóch!
Ja już nie wiem....boję się że wyśle nas do szpitala z tą żółtaczką...wiem że trzeba ale biedna Hania! A raczej u nas nie wypożyczają takiego sprzętu!
I że dalej nie będzie przybierał! A ja nie chcę rezygnować z karmienia piersią:sad::sad::sad:

A co do tej butelki on ją fajnie chwyta i pije ale po kilku łykach krztusi sie! Nie wiem czy może zmiana smoczka by pomogła:no:

reklama
Obiadek się kończy robić a ja ciągle Was podczytuje. Ale mnie zmuliło koło południa- połozyłam sie na 15 min a wstałam po 2 godzinach.
Georgina- waga Twojej Martynki jeszcze nie taka duza ale Ty chyba drobniutka jesteś.
Tak, ja mam 160cm i w ciąży przybrałam tylko niecałe 4kg. Wąziutkie biodra mam. Tak więc póki co waga Małej na styk do moich bioder. Jak dla mnie jej waga jest idealna, nie chcę by była za wielka bo jej nie przecisnę:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry