Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ja dzis wywietrzylam fotelik na balkonie, jeszcze powyciagam z niego co da sie wyciagnac i wypiore, dopakowalam tez torbe duzo sprzatam, moze to gniazdowanie i mala wykluje![]()
panna julia nam przyszla na swiat !!
Kopciuszku- tak, sama mam sobie ten wymaz pobrać. Dostałam tylko patyczek. Będzie zabawa jutro rano jak bedę sie gimnastykować. Na ćwiczeniach co prawda pobierałam juz takie wymazy no ale to nie od siebie, hehe:-)
Przebrałam mu pieluszkę, wyczyściłam pępek, szmyrałam szturchałam i śpi dalej:-( Niby fajnie ale wolałabym żeby popił po 2 h:-

no wlasnie moje kolezanki mamuski mowia ze sprzataly, myly podlogi, mizialy mezow i kiszkamam nadzieje ze u ciebie sie sprawdzi bo u mnie i to nawalilo.
Tak, ja mam 160cm i w ciąży przybrałam tylko niecałe 4kg. Wąziutkie biodra mam. Tak więc póki co waga Małej na styk do moich bioder. Jak dla mnie jej waga jest idealna, nie chcę by była za wielka bo jej nie przecisnę:-)Obiadek się kończy robić a ja ciągle Was podczytuje. Ale mnie zmuliło koło południa- połozyłam sie na 15 min a wstałam po 2 godzinach.
Georgina- waga Twojej Martynki jeszcze nie taka duza ale Ty chyba drobniutka jesteś.