• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
U mnie dodatkowo to jeszcze boli krzyż....:eek:
I mam kazdego wieczoru regularne skurcze co 8 minut czasami co 7 minut...:eek: Trwają od 19-00 do 23-00 potem STOP...:wściekła/y: i zasypiam a od 4-00 znowu....:wściekła/y::wściekła/y:
wez tu coś zaplanuj....:szok::szok::szok:
Jeszcze te mdłosci...:eek:
No u mnie po seksie jest tak, że noc do dupy bo są skurcze, cały brzuch się robi twardy i tak co chwilę, w dodatku ból mocny, dolny odc. pleców wtedy też boli, krocze boli i na tyłek uciska, jakbym chciała wiecznie kupkę robić. W dodatku wtedy jak mam skurcze to często chodzę sikać. Ale taką akcję już przerabiałam a szyjka nie drgnęła a gdzie tam mowa o jakimkolwiek rozwarciu:-p Wtedy to ja się tylko męczę i tyle z tego mam, ale czasem ciężko bez seksu, zwłaszcza, że można;-)

Co do pigułek brałam 5 lat i nic mi nie było ;-)

Co do odróżnienia wód- to mi odeszły podczas pierwszego porodu- spałam i było chlup, ciepła woda wyleciała której za nic nie mozna powstrzymać w odróznieniu od moczu ;-)

Georgina wyczytałam na necie, ze jak boli krzyż to niby sie robi rozwarcie ;-) więc bądzmy dobrej myśli. Też fruwam do wc co 5 minut i rwie mnie podbrzusze, krzyż, wczoraj biegunka- dziś pawik i tak na zmianę- MAM DOŚC!!!!
Tydzień temu miałam juz na 1.5 palca rozwarcie- jutro wizyta u ginka ciekawe co mi powie ;-)

Georgina wyczytałam na necie, ze jak boli krzyż to niby sie robi rozwarcie ;-) więc bądzmy dobrej myśli. Też fruwam do wc co 5 minut i rwie mnie podbrzusze, krzyż, wczoraj biegunka- dziś pawik i tak na zmianę- MAM DOŚC!!!!
Tydzień temu miałam juz na 1.5 palca rozwarcie- jutro wizyta u ginka ciekawe co mi powie ;-)
Ale ja taką akcję przerabiałam już parę razy a wczoraj na wizycie okazało się, że rozwarcia brak. Niby szyjka krótka, ale trzyma. Ale drażnię/masuję sobie sutki, zobaczymy;D I zapisuję sobie o której mam skurcze, co ile, żeby wiedzieć czy są regularne.

Szkoda, że dopiero od popołudnia zaczęłam zapisywać te czasy skurczów. Nieregularne są.
Godz:
17.01
17.10
17.22
17.31
17.40
17.54
18.10

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama