malgorzata_n
Fanka BB :)
Jak odróznić sączenie się wód płodowych od zwykłego bezbarwnego śluzu ?
podczepię się pod to pytanie, bo też od jakiegoś czasu się zastanawiam, jak to odróżnić...

ktoś wie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak odróznić sączenie się wód płodowych od zwykłego bezbarwnego śluzu ?

ja jak narazie mam takie upławy ale tez zastanawiam sie jak to odróżnićpodczepię się pod to pytanie, bo też od jakiegoś czasu się zastanawiam, jak to odróżnić...
ktoś wie?
No u mnie po seksie jest tak, że noc do dupy bo są skurcze, cały brzuch się robi twardy i tak co chwilę, w dodatku ból mocny, dolny odc. pleców wtedy też boli, krocze boli i na tyłek uciska, jakbym chciała wiecznie kupkę robić. W dodatku wtedy jak mam skurcze to często chodzę sikać. Ale taką akcję już przerabiałam a szyjka nie drgnęła a gdzie tam mowa o jakimkolwiek rozwarciuU mnie dodatkowo to jeszcze boli krzyż....
I mam kazdego wieczoru regularne skurcze co 8 minut czasami co 7 minut...Trwają od 19-00 do 23-00 potem STOP...
i zasypiam a od 4-00 znowu....
wez tu coś zaplanuj....
Jeszcze te mdłosci...![]()
Wtedy to ja się tylko męczę i tyle z tego mam, ale czasem ciężko bez seksu, zwłaszcza, że można;-)Ale ja taką akcję przerabiałam już parę razy a wczoraj na wizycie okazało się, że rozwarcia brak. Niby szyjka krótka, ale trzyma. Ale drażnię/masuję sobie sutki, zobaczymy;D I zapisuję sobie o której mam skurcze, co ile, żeby wiedzieć czy są regularne.Georgina wyczytałam na necie, ze jak boli krzyż to niby sie robi rozwarcie ;-) więc bądzmy dobrej myśli. Też fruwam do wc co 5 minut i rwie mnie podbrzusze, krzyż, wczoraj biegunka- dziś pawik i tak na zmianę- MAM DOŚC!!!!
Tydzień temu miałam juz na 1.5 palca rozwarcie- jutro wizyta u ginka ciekawe co mi powie ;-)