kopciuszek2107
Fanka BB :)
pytanie za 100 punktow czy czop moze nie byc zabarwiony krwia, i moze miec postac przezroczystego bardzo gestego sluzu??
No to mamy to samo

A tak wogole to powiedzcie mi dziewczyny czy gin moze sprawdzic czy czopa juz nie ma?
No i widze ze jest nas tu takich sporo z takim sluzem galaretkowym niczym nie podbarwionym

Ehh to tak jest jak sie czlowiek przyzwyczai do Wigilii w swoim domku i tradycji to ciezko sie przestawic zwlaszcza kobiety maja ten problem tak mi sie wydaje bo bardziej ciagna do domu rodzinnego ja bynajmniej tak mam. NO i w tym roku mam dola bo mam termin na 25 i nie pojade do domu a moj T chociaz chce pojechac po moich rodzicow zeby z nami swieta spedzili to moj tata chyba nie bedzie w stanie przyjechac boje sie ze nie dotrwa do swiat nie placze i nie wpadam w poploch tylko dlatego ze sie boje o malego jakbym dostala histerii z tymi skokami cisnienia ale z tata jest coraz gorzej dzis i wczoraj w nocy upadl w lazience i juz nie ma sily sie podnosci nawet a najgorsze jest to ze ja nie moge tam byc jutro jade na 2 dni bo nie moge wytrzymac ale pozniej juz w ogole nie dam rady...
Kochana zrob tak jak dziewczyny ci radza

Tak szczerze ci powiem ze wspolczuje takiej sytuacji:-(nie chcialabym byc teraz na twoim miejscu

My jestesm z Toba;-)