mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
hej jestem po wizycie u lekarzanic sie nie dzieje niezwykłego ale przynajmniej sie uspokoilam.... takze nadal czekamy tzn do jutra bo jesli dzis nie zaczne rodzic to jutro z rana do szpitala
a jesli chodzi o dane do listy to wydaje mi sie ze juz je podawalam i to dosc dawno
![]()
dane wpisujemy w tym watku: a tam nic nie pisalas ...
https://www.babyboom.pl/forum/grudz...e-do-listy-grudniowych-mam-28519/index41.html
bardzo mądra decyzja, ja wtedy nawet nie zdawałam sobie sprawy jak wielka różnica jest między dziećmi urodzonymi w styczniu a w grudniu, i pomimo, że dzieci są bardzo zdolne i często inteligencją przewyższają starsze dzieci to też często widać braki emocjonalne na innych płaszczyznach.
Ostatnio publikowano badania, że im bliżej początku roku człowiek jest urodzony tym więcej w życiu osiąga ( i nie chodziło tutaj o osiągnięcia czysto materialne) więc zapewne coś w tym jest.
Choć, jak to w życiu bywa są też odstępstwa od reguły.
Nimniej trzymam kciuki za realizację marzeń, a jeśli Agatka zdecyduje się wcześniej wyskoczyć to chyba też nie będziesz płakać :-)
plakac napewno nie bede !! bo w sumie wszystko w domu mam przygotowane na przyjscie na swiat tej naszej panienki
nic sie nie dzieje niezwykłego ale przynajmniej sie uspokoilam.... takze nadal czekamy tzn do jutra bo jesli dzis nie zaczne rodzic to jutro z rana do szpitala
a jesli chodzi o dane do listy to wydaje mi sie ze juz je podawalam i to dosc dawno