reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

ja nie czuje tych swiat za bardzo,
czekam na gwiazdke z brzuszka :tak:
a wogole to od kiedy pracuje to swieta juz tak nie smakuja...
ostatnie lata zawsze byla praca do wigiliii wlacznie i to juz nie to samo jak wczesniej
ale od przyszlego roku trzeba bedzie piekne swieta przygotowywac dla maluszka
az fajnie o tym pomyslec :tak:

reklama
troszku to dolujace-wszyscy mysla o swietach a my:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tylko o tych pieprzonych skurczach!!!! jesli sie cos dzieje to myknij do kapieli albo pobaw sie brodawkami lub rabnij sobie mocna kawke-jesli to to, to bedziesz miala pewnosc

co ma kawa do skurczow ??!!??! bo pierwszy raz slysze takie wyjscie :)

poza tym mi dzis wszystko przeszlo ... no moze rano maz mi troche podniosl poziom oksytocyny we krwii i troche mna poszarpalo ale teraz jest juz ok ...

jakos dla mnie to malo brzmi :)
zalezy od ilosci rodzacych czy to sie sprawdzi
w sumie w moim szpitalu jak bylam na otwartych to akurat zadna babeczka nie rodzila
cisza glucha

to jest zmienna losowa ze wskazaniem na "ukldy i ukladziki" jak lekarze sobie "zamowia" pacjetki to sie ich w ciagu dnia moze zwalic i 10 !! a sa dni spokojne kiedy to u nas byl jeden porod CC i jeden SN /laska przyszla z bolami/

kawy nie lubie, z brodawkami wole nie zaczynac bo one jakas swoja jazde odstawiaja
z kapiela jeszcze poczekam :)

z brodawkami to jest sprawdzony i bardzo skuteczny sposob !! polecal go co drugi lekarz jak lezalam na oddziale !!!

no to nic tylko czekac;-);-);-)

co chwile mnie cos lapie-moze wieczorem sie wybiore na IP, zeby sprawdzic jak mocne sa te moje skurczybyki

ja jade jutro rano :) i pojde od razu na usg /mam nadzieje ze pani doktor nie wywali mi meza z USG !!/

widze że nie tylko ja się dzisiaj męcze..
z tym że ja się modlę żeby to nie było JUŻ.. toz jutro Wigilia.. o_O
no a od wczoraj mam straaaszną biegunke dzisiaj nad obiadem o mało bełta nie puściłam..
do tego cały brzuch mi twardnie i łapię mnie dość konkretne skurcze w najmniej odpowiednim momencie..
na szczęście nieregularne.. :)
no i oby sie nie rozwinęło bo ja musze jeszcze dwa prania zrobić.. musze pomyć podłogi - bo mONż w pracy do 22 .. poodkurzać i takie tam pierdołki.. ale no nie mam dzisiaj czasu na rodzenie !
do tego mój stojący na baczność wysoko brzuch znowu mi uwisnął na kolanach.. o_O

co ma kawa do skurczow ??!!??! bo pierwszy raz slysze takie wyjscie :)

poza tym mi dzis wszystko przeszlo ... no moze rano maz mi troche podniosl poziom oksytocyny we krwii i troche mna poszarpalo ale teraz jest juz ok ...

to jest zmienna losowa ze wskazaniem na "ukldy i ukladziki" jak lekarze sobie "zamowia" pacjetki to sie ich w ciagu dnia moze zwalic i 10 !! a sa dni spokojne kiedy to u nas byl jeden porod CC i jeden SN /laska przyszla z bolami/

z brodawkami to jest sprawdzony i bardzo skuteczny sposob !! polecal go co drugi lekarz jak lezalam na oddziale !!!

ja jade jutro rano :) i pojde od razu na usg /mam nadzieje ze pani doktor nie wywali mi meza z USG !!/
co do brodawek to nie zawsze dziala, nie jest to na 100%
przypomne, ze Dafii tez masowala ...

reklama
wiesz co ja mysle, ze Niki spodobał sie wczorajszy usmiech Plewki jaki strzelil miedzy twoimi nogami i postanowila kobitka wyjsc:-D:-D:-D:-D
haha dzieki ale nie może .. :no::no:
toż ja nie gotowa.. a perspektywa CAŁYCH ŚWIAT w szpitalu mnie straaasznie przeraza..:szok::szok::szok:
toż ja obiecałam Plewce że sie po Nowym Roku jeszcze spotkamy :cool2::cool2:

Do góry