reklama

Grudzień 2009

reklama
lajtway na pewno sobie poradzicie, macie siebie wzajemnie a i widok Waszego maluszka będzie Wam dodawał sił! Głowa do góry!
Dziewczynki ja uciekam powoli spać i nie będzie mnie na forum do niedzieli. Mąż dostał nareszcie dwa dni urlopu i jutro wybywamy na działkę:) Nie wiem jak nadrobię zaległości na forum...:) Trzymajcie się wszystkie zdrowo! Do napisania za kilka dni! Dobranoc!

lajtway na pewno sobie poradzicie, macie siebie wzajemnie a i widok Waszego maluszka będzie Wam dodawał sił! Głowa do góry!
Dziewczynki ja uciekam powoli spać i nie będzie mnie na forum do niedzieli. Mąż dostał nareszcie dwa dni urlopu i jutro wybywamy na działkę:) Nie wiem jak nadrobię zaległości na forum...:) Trzymajcie się wszystkie zdrowo! Do napisania za kilka dni! Dobranoc!

wszyscy juz sie do lozek zbieraja ... ja jeszcze nad plemionami siedze i czekam na swoje wojska :D

joanna co do twojego komentarza pod zdjeciem w kopalni - ja tam sobie pracuje na codzien :) fajnie tak byc jedyna kobieta w promieniu ok kilometra :) a wokol jakies 2,5 tys facetow w roznym wieku :)

Wiecie co? ja to mam pomysły-wpadła mi dzisiaj do głowy kołysanka którą mama nuciła mi jak byłam mała:-):-):-)
"Dobranocka się skończyła
czas iść do łóżeczka
i choć z żalem, kładę lale
rządkiem na półeczkach

ref.
a a lalki w płacz
ach cóż to za lament
idzie nocka pora spać
trzeba słuchać mamy

kotek goni po podłodze
czerwony koralik
już w kąciku przy grzejniku
zwinął się w rogalik

ref.
a a tak przez sen
wzdycha kotek z pluszu
pracowity miałem dzień
dziś nie myję uszu"

a ja grzecznie się umyłam
mnie kaprysy obce
w snu krainę wnet popłynę
własnym poduszkowcem

ref.
a a hen do gwiazd
nieś mnie nieś poduszko
ponad łąki ponad las
księżycową dróżką:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

i tak sobie chodzę i śpiewam:tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
spadam spać mamuśki:-D

DOBRANOC wszystkim:-)
Ja ta kolysanke kojaze z kasety "Fasolek" mojego mlodszego o 8 lat brata, kaseta sprzed chyba 16 lat. Kaseta przepadla. Szukalam jej duzo po necie i sklepach i kiszka. Bylo na niej mase fajnych pioseneczek. Moj Alek teraz ma 2 CD z piosenkami starej daty, sama lubie ich posluchac:-)

Arabella wszystkie chyba z ciebie przyklad powinnysmy brac. O ile sie nie myle to jestes pierwsza potrojna mamusia.

Dzień doberek ;-)
wiecie co? muszę się pochwalić ;-D
wczoraj jak się tak kąpałam.. i myłam brzuszek. to mi strasznie gorąco woda poleciała.. i w tym momencie.. wiecie co?
miałam wrażenie że 'coś' mi się poruszyło w brzuchu. :D
takie dziwne delikatne muśnięcie w postaci stuk puk.. :D:D:D
co za uczucie... ;)

Witam z rańca, coś mnie ucho boli:-( pewnie przewiało:-(

AnOola88 super, ze ruchy poczułas, miłe uczucie:tak:

Co do elektronicznych wersji książek to musze poszukać, wydaje mi się, że miałam jeżeyk niemowląt, na pewno mam "usnij wreszcie".

1. co do chusty czy nosidelka - z doswiadczenia moich siostr wynika ze chusta jest tylko dla tych mam ktore w ciazy nie mialy problemu z kregoslupem - jak bolal kregoslup w ciazy to po ciazy chusta jest wrecz zakazana!!!! bo jeszcze wiekszy ciazar wisi na kregoslupie !! jedna siostra miala wlasnie problemy z kregoslupem wiec chuste musiala odstawic a druga sobie ja chwalila ale tez jak dziecko bylo troszke starsze i sztywniejsze ...

No nie zgodzę się z Tobą Mea, po pierwsze nikt non stop dziecka w chuście nie nosi, nalezy ja traktowac jako alternatywe dla zmęczonych noszeniem dzidzi rąk:tak: No a sprawdzi sie na pewno u mam, które mają już dzieci:tak: kiedy trzeba i rodzeństwem się zająć:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry