reklama

Grudzień 2009

Ja na razie potrafię wszystko ze stópkami zrobić a potem wiem, że mogę liczyć na Mojego:)
Popluskałam się w baseniku, ale super:) Mała dziś nie kopała:( Może jak się nasmaruję balsamem..;)

reklama

ehh to co my mamy powiedziec, dopiero jestemy po 4 roku studiów, jeszcze przed nami dwa ciężkie lata, i na raz dwójka.
Oj kochana ja nie mówię o bliźniakach, tylko o tych co się boją, że się dzieciaczki nie zżyją, albo że zazdrość :-D
Co do bliźniaków, to nie chcę, żeby to źle brzmiało, ale u mnie w tej ciąży było ryzyko bo macica szybko rosła a w rodzinie są :-D
Nie wiem co bym zrobiła ale współczuje.
Tylko u mnie to już była by 4ka :-D

Cześć Dziewczynki,
wpadłam do Was na chwilkę żeby się pochwalić jadę po tatę do szpitala zaraz wypuszczają go nareszcie.
Zdążyłam zauważyć że mamy grupę mogę prosić o zaproszenie :-) a i jeszcze książeczkę na maila plisssssss. Dziękuje z góry :-)

Jutro postaram się wpaść do Was na dłużej buziaki

ufff, wreszcie skurcze puściły, jeszcze aż tak źle się nie czułam. myślałam, że do domu nie dojadę, miałam mroczki przed oczami... u mnie dzisiaj 40 stopni :szok:

ja nie mam jeszcze problemów z malowaniem pazurków, a co do golenia nóg, to bardzo sobie chwalę depilatory :-D po wczorajszym zabiegu będę mieć spokój na kilka miesięcy.

też muszę zafarbować włosy bo... osiwiałam! :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry