Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki, jesteś kochana. Niestety spróbuje dopiero w domku, bo tu w pracy mamy tylko lodówkę, bez zamrażalnika nie mówiąc już o pojemnikach na lódsprobuj z tymi kostkami lodu ... powinno ci troszke zmrozic i ulzyc ...

No właśnie, to jest w tym wszystkim najgorsze, że nie mogę wziąć żadnych p.bólowych leków. W sobote wziełam apap, ale nic nie pomógł, wiec dałam sobie spokój. Teściowa coś wspominała o przykładaniu czosnku, ale aż mnie zmroziło jak to usłyszałam i w życiu tego nie zastosuje!Reve współczucie miałam kiedyś to samo wyglądałam jak chomik ale wtedy nie był to wielki problem bo nie byłam w ciąży i mogłam się naszprycować lekami.
Apap to chyba jeden z najsłabszych przeciwbólowych środków, a ból zęba to jeden z najgorszych bóli to połączenie na pewno nie zdaje egzaminu:-(No właśnie, to jest w tym wszystkim najgorsze, że nie mogę wziąć żadnych p.bólowych leków. W sobote wziełam apap, ale nic nie pomógł, wiec dałam sobie spokój. Teściowa coś wspominała o przykładaniu czosnku, ale aż mnie zmroziło jak to usłyszałam i w życiu tego nie zastosuje!
miałam tak ostatnio.. dwa dni mnie bolała.. położyłam się to usypialam.. wzięłam apap i o dziwo pomódła macie jakis sposob na zarypisty bol glowy ?? peka mi czacha od rana i zaraz nie bede nic widziala na oczy !!!