reklama

Grudzień 2009

moj jak tak robi to go nie budze:) teraz jest cieplo i pewnie maluszki maja mniejsza ochote na jedzenie:) nic sie nie stanie jak opuszcza jeden posilek. Moj alan czasmi 8 godz w dzien nie chce jesc ale za to nastepn ego dnia wsuwa wszystko:)

reklama
moj jak tak robi to go nie budze:) teraz jest cieplo i pewnie maluszki maja mniejsza ochote na jedzenie:) nic sie nie stanie jak opuszcza jeden posilek. Moj alan czasmi 8 godz w dzien nie chce jesc ale za to nastepn ego dnia wsuwa wszystko:)

ale mój Daniel je stanowczo za mało. w 6 tygodni przytył 100 gram. i to nie jest przez upały bo je tak już jakiś czas...

dziś zjadł 100 ml mleka, obiadek i jabłuszko...

Ostatnia edycja:
to moze warto wybrac sie do lekarza. Ale jak cokolwiek przybiera na wadze to dobrze,gorzej jak by waga stala w miejscu albo spadala. Moj Alan tez czasami cuduje a ja sie denerwuje tylko. No ale warto zapytac lekarza.

to moze warto wybrac sie do lekarza. Ale jak cokolwiek przybiera na wadze to dobrze,gorzej jak by waga stala w miejscu albo spadala. Moj Alan tez czasami cuduje a ja sie denerwuje tylko. No ale warto zapytac lekarza.

pisałam wcześniej że byłam z nim u pediatry i powiedziała, że 100 g na 6 tygodni to stanowczo za mało. i najprawdopodobniej spadł z wagi bo wcześniej jadł ładnie.

spróbuję mu dać kaszkę po 22.

kuźwa, dałam małemu jabłuszko o 17 zamiast mleka, zjadł ślicznie, cały słoiczek. a kolacji ani nie tknął, krzyk i złość... i teraz nie wiem czy mam go obudzić na jedzenie o 23 czy poczekać aż sam się obudzi? z tym, że ostatnio przesypia mi całe noce i je dopiero o 10 rano :sad:. zwariuję...
wiesz co kochana ja na Twoim miejscu sprobowalabym dac mu na spiocha a jesli by nie bylo wyjscia to obudzilabym go,a to dlatego ze malo przybiera i zeby go troche utuczyc:) kurcze szkoda ze te nasze maluchy jeszcze nie mowia powiedzialy by nam co im dolega i czego chca:)

Uleńko zdrówka dla Antosia. Mam nadzieję, że to przejściowe i jutro będzie już oki.

Cherie najważniejsze to trzymac się stałych pór jedzenia:tak: ja bym próbowała podać jedzonko przez sen a jak nie to bym obudziła.

A Antolkowi sie polepszylo:tak: dostal czopka i temp na szczescie spadla. nie kapalam go dzisiaj bo sie boje,bo jesli to jakies przeziebienie to mogloby sie pogorszyc. Wypil cala flache kaszunci i juz maluda spi w swoim lozeczku:-)Oby jutro juz nic takiego sie nam nie przydazylo,kurcze i zeby ladnie nocke przespal...

reklama
Ulenka nie bój sie kąpać chorego dziecka, przy temp dobrze jest zrobić kąpiel, temp wody zawsze musi być o 1-2 stopnie niższa niż temp ciała. Nawet jeżeli to przeziębienie to przecież w domu nie jest zimno;-)
W każdym razie cieszę się że juz lepiej i mam nadzieję, że temp na noc nie będzie wzrastać.

A u mnie luuuz, znowu sama;-) piękny tydzien był ale się szybko skonczył.
A w środę do pracy powrót, nie chce mi się.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry