Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Średnioi jak ? smakowala?oj ja ja tez uwielbiam?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Średnioi jak ? smakowala?oj ja ja tez uwielbiam?
![]()
oj jak dla mnie moglo by popadac tak z dzienNie smutkuj bo jak będą deszcze dzień w dzień to też każdy będzie narzekał![]()
moj tez najlepiej to w poprzek lozeczka a pozniej steka bo sie zaklinujea moj maly od 15,15nie spal tak ze o 19tej juz byl bejt:-)szybko kompu kompu,kaszunia i przy butli zasnal. juz od godz spi:-)a pozy niesamowite przybieranajczesciej to glowke wysoko zadziera ze az nosek ma caly z tylu na ochraniaczu i jeszcze raczka sie przytula do ochraniacza,nozki po bokach i oczywiscie czesto uklada sie w poprzek lozeczka co powoduje ze sie zaklinuje i rady dac sobie nie moze hehe kombinator!
Kurde Daffi ale fajny ten stroj czegos takiego wlasnie szukam od zawsze nosze taki 2 -czesciowy ale gora w formie koszulki tyle ze obcislej bo moja skora po tym ile schudlam nigdy nie bedzie sie nadawala do bikini a tu jeszcze luzna wypaswiecie co? ja w taki sie musze zaopatrzyc tylko nie taka cena!
VARO kostium kąpielowy 9616 fiolet :: HeyMama
szkoda ze nog nie mozna nim zakryc ahaha!
skąd ja to znam hehehemoj tez najlepiej to w poprzek lozeczka a pozniej steka bo sie zaklinuje![]()
skąd ja to znam hehehe
Moja też co wieczór ma duże problemy by usnąć. Śpi od 18.50aj te maluchy kombinatory male noa Martynka juz spi
ja mojego juz do lozeczka polozylam,ale ostatnio ma problemy z zasypianiem,chyba dlatego ze jest tak goraco.
u nas zasypianie trwa ok 5-10minut:-) klade po kaszuni malego do lozeczka i chwile pogada do zabawek po czym nastaje cisza i maly spiMoja też co wieczór ma duże problemy by usnąć. Śpi od 18.50Zasypiała dziś 50 minut, ale bywa i godzinę, dwie, zależy od wieczorku /ah te upały - dla dzieci masakra/

nasza córa też zawsze przed upałami zasypiała bezproblemowo, ale teraz gorzej. Ma pokoik na poddaszu, przed 19.00 miała 32 stopnie przy otwartym oknie! Wentylator interweniował.u nas zasypianie trwa ok 5-10minut:-) klade po kaszuni malego do lozeczka i chwile pogada do zabawek po czym nastaje cisza i maly spi
wczoraj to nawet poszlam z mezem na dlugi spacer wieczorny i przyszlismy sobie dopiero ok23ej och jak za czasow panienskich bylo![]()
Kurde Daffi ale fajny ten stroj czegos takiego wlasnie szukam od zawsze nosze taki 2 -czesciowy ale gora w formie koszulki tyle ze obcislej bo moja skora po tym ile schudlam nigdy nie bedzie sie nadawala do bikini a tu jeszcze luzna wypas![]()
u nas zasypianie trwa ok 5-10minut:-) klade po kaszuni malego do lozeczka i chwile pogada do zabawek po czym nastaje cisza i maly spi
wczoraj to nawet poszlam z mezem na dlugi spacer wieczorny i przyszlismy sobie dopiero ok23ej och jak za czasow panienskich bylo![]()