reklama

Grudzień 2009

hej dziewczyny,
po pierwsze- do0placzamy sie do zy6czen dla dzieciaczkow!!!!

ja jeszcze nie mam naprawionego kompa:/
upa;l jak cholera, jeszcze wczoraj sie spieklam nma solarium i wszystko mnie boli:/,
jutro zawozimy ciasta i win a do restauracji, chrzciny za 2 dni!!!!!!!!!!!!!:o
i oczywiscie co?- TESCIA NIE BEDZIE! jESTEM WSCIEKLA "zajeb*sty" jest po prostu:/ nie wybacze mu tego chyba:/
Ehh co za człowiek z teścia. Przecież dla dziecka ma przyjść a nie dla Ciebie czy męża. Parodia. Czasem dorośli to jak dzieci.
Chrzciny, o Boże, u nas były 17 marca, wieki temu;D
Ja się ładnie na słonku opaliłam, na szczęście nic nie piecze:)

reklama
w sumie to nic specjalnego nie wymyslilam. dokladnie 19tego w sobote beda u nas goscie wiec w dzien rocznicy nic,ale dzien wczesniej w piatek zrobie jakas pyszna kolacje przy swiecach oczywiscie. Odpicuje sie na maksa w jakies sexi ciuszki (bo taki prezent wymyslil sobie moj sznowny malzonek) i bede go caly wieczor kusic hehe no i to bedzie moj prezent dla niego:-D
faceci to uwielbiają;D

a moj maly od 15,15nie spal tak ze o 19tej juz byl bejt:-)szybko kompu kompu,kaszunia i przy butli zasnal. juz od godz spi:-)a pozy niesamowite przybiera:tak:najczesciej to glowke wysoko zadziera ze az nosek ma caly z tylu na ochraniaczu i jeszcze raczka sie przytula do ochraniacza,nozki po bokach i oczywiscie czesto uklada sie w poprzek lozeczka co powoduje ze sie zaklinuje i rady dac sobie nie moze hehe kombinator!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry