Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Daffi mała jak była malutka i miała zapracia to brała syrop - Lactulosum - lekarz jej przepisał i było git, kupka szła - moja bratowa ostatnio też miała problem wypiła syrop i sruuu poszłoNatomiast małej mojego brata lekarz ostatnio przepisał Debridat na zaparcia - nie wiem jak Ty ale ja bym się przeszła do lekarza - bo to już troszkę trwa no nie ?
wiesz kochana to bylo tak ze miala przeszlo i teraz nawrocilo znow.....
ale wiesz co mysle ze przejde sie i pwoiem ze zaparcia ciezkie ma a w sumie nic nowego nie ma w menu....
idź Daffi, idź, po co sie ma dziecie męczyć.... jak nie da rady domowymi sposobami, to lekarz potrzebny bywa...
witam nowa mameco do kremu to sama się zastanawiam jaki wybrac, tez na razie uzywam bambino ale z tej wiedzy co posiadam to powiem ze najlepiej wybrac taki na ktorym jest napisane "na mróz i niepogode" bodajze nivea ma taki i hipp ale nie jestem pewna na 100 % najlepiej jak bedziesz przechodzila gdzies kolo apteki to zapytaj o takie.
pamietam jak byla u mnie polozna po porodzie i wlasnie opowiadala o takich kramech do buźki ze nie warto kupować tych na każdą pogodę bo jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego i zgadzam się z nia
ps. słodziachna córciam moja jest z 16 grudnia i tez musze pare zdjec wstawic(jestem tu nowa)
![]()
Dziewczyny a ja mam pyatnie jaki krem do twarzy ochronny polecacie dla maluchow na tą zimną pogode?
mam z bambino i z nivea ale widze ze dosc slabo dizalaja na julke.. strasznie skóra mocno jej peka na policzkach i nosku od zimna....