Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

W Marcu mieliśmy 10000 spłaty z mieszknia mojego A. no i do końca lipca miało być 10000 a potem przełożone "na koniec sierpnia na 100%". Mój mąż się wymeldował, wcześniej mieszkanie było jego świętej pamięci taty, więc podział na żonę i dzieci.
Teściowa zaproponowała spłatę. Mało ale kto z matką do sądu pójdzie?
Oczywiście teraz kłamie, żeby tylko nie dać![]()

W Marcu mieliśmy 10000 spłaty z mieszknia mojego A. no i do końca lipca miało być 10000 a potem przełożone "na koniec sierpnia na 100%". Mój mąż się wymeldował, wcześniej mieszkanie było jego świętej pamięci taty, więc podział na żonę i dzieci.
Teściowa zaproponowała spłatę. Mało, ale kto z matką do sądu pójdzie?
Oczywiście teraz kłamie, żeby tylko nie dać![]()

tesciowa ... temat rzeka ... pozwole sobie poostawic to bez komentarza ... moja jest talentka pierwszej wody a jesli chodzi o kase to najlepiej liczy nie swoje pieniadze !!!
jak wsiadłam kiedyś 1 x do Niego i pojechałam do work, to teściówka zrobiła mojemu M taka awanturę
, że ziemia mała .......tesciowa ... temat rzeka ... pozwole sobie poostawic to bez komentarza ... moja jest talentka pierwszej wody a jesli chodzi o kase to najlepiej liczy nie swoje pieniadze !!!

My z mężem za wspólne $$$, kupiliśmy auto, a tesciowa uważa, że ono jest w 100% jegojak wsiadłam kiedyś 1 x do Niego i pojechałam do work, to teściówka zrobiła mojemu M taka awanturę
, że ziemia mała .......