• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Dagmar zawsze jakos z dolkow finansowych sie wychodzi, a juz napewno jakos to sie uklada w ciazy wiec mysl pozytywnie i rob co w twojej mocy. Martwienie niz nie pomoze a moze jedynie zaszkodzic tobie i dziecku.

reklama
W Marcu mieliśmy 10000 spłaty z mieszknia mojego A. no i do końca lipca miało być 10000 a potem przełożone "na koniec sierpnia na 100%". Mój mąż się wymeldował, wcześniej mieszkanie było jego świętej pamięci taty, więc podział na żonę i dzieci.
Teściowa zaproponowała spłatę. Mało, ale kto z matką do sądu pójdzie?
Oczywiście teraz kłamie, żeby tylko nie dać :wściekła/y:

A Wam baby jedne spać się nie chce ?:confused::-D

Pewnie się jak ja w dzień powysypiałyscie ...:crazy::-p:-D

A mi się zachciało horrorów ogladać :confused: ot i teraz będzie problem ze spaniem :baffled:

W Marcu mieliśmy 10000 spłaty z mieszknia mojego A. no i do końca lipca miało być 10000 a potem przełożone "na koniec sierpnia na 100%". Mój mąż się wymeldował, wcześniej mieszkanie było jego świętej pamięci taty, więc podział na żonę i dzieci.
Teściowa zaproponowała spłatę. Mało ale kto z matką do sądu pójdzie?

Własna matka syna wykiwała ?:confused:

Nie no .......ja ludzi nie zrozumiem ......

Teściowa zaproponowała spłatę. Mało, ale kto z matką do sądu pójdzie?

tesciowa ... temat rzeka ... pozwole sobie poostawic to bez komentarza ... moja jest talentka pierwszej wody a jesli chodzi o kase to najlepiej liczy nie swoje pieniadze !!!

Jakbym wiedziała, że jestem w ciąży to bym całej kasy w remont nie wwaliła:-(
Ja zwarjuje.
Nie wyjdzie się, bo moi rodzice nie mają kasy, żeby pomuc, A. pracuje po 12 h. więc nie może jeszcze czegoś zapać a ja teraz pracy nie znajdę.
Dochód 2700 około na mieś, z tego muszę 5 ton węgla kupić to jakieś 2500
Do porodu 4 miesiące:-(
Wiecie, że ja jestem optymistką jak ja już się czymś martwię, to nie jest dobrze:no:

tesciowa ... temat rzeka ... pozwole sobie poostawic to bez komentarza ... moja jest talentka pierwszej wody a jesli chodzi o kase to najlepiej liczy nie swoje pieniadze !!!

My z mężem za wspólne $$$, kupiliśmy auto, a tesciowa uważa, że ono jest w 100% jego :-pjak wsiadłam kiedyś 1 x do Niego i pojechałam do work, to teściówka zrobiła mojemu M taka awanturę :rofl2:, że ziemia mała .......

Oj Mea trafiłaś w sedno. Jak A. był w Angli to ja miałam 8 miesięczne bobo i 2letnie a ona potrafiła mi dupę obrobić, że na taksówki rozpie...... a mój mąż na nas tyra.
Ja do lekarza z dziećmi jechałam:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry