• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Oddzwoniła, wizytę przekłada znowu ......tym razem na piątek, po zwolnienie mam podjechać jutro :/ Mówię jej ,że od 16 tyg. nie byłam na kontroli a teraz już 21 leci a ona zdziwienie, że jak to wyszło ......... :/ a tak wyszło, że zawsze przekładała :/

Oddzwoniła, wizytę przekłada znowu ......tym razem na piątek, po zwolnienie mam podjechać jutro :/ Mówię jej ,że od 16 tyg. nie byłam na kontroli a teraz już 21 leci a ona zdziwienie, że jak to wyszło ......... :/ a tak wyszło, że zawsze przekładała :/
Oj.. nie smutkuj;*

troszke śmieszna ta Twoja prowadząca... mam nadzieję, że dojdzie wreszcie do Twojej wizyty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry