Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie nie nie... nie chce zadnego Lubka!Kochana moja koleżanka ma Lubomira i mówią do niego Lubek:-)

karolak, mylnął mi się adres, tam jest szafranowa 25 e lok 3 ;P podam Ci od razu nr kom jak się juz zastanowisz 604-463-565
Na 20:00, jak nie odbierze do 18:00, to podjadę do jej przychodni :-( może ma wyciszony ...

Wiesz co jak czytam twoja wypowiedz to chce mi sie plakac i smiac:-(normalnie wymieklam jak napisalas o tym mierzeniu miedzy palcami
takiego tekstu to ja jeszcze nie slyszalam
Co do hałasu to ja sie ciesze ze mieszkam w domu,nie mam nikogo za sciana prócz mojej tesciowej ktora nie słucha na szczescie muzyki:-)to perdzej ona przezemnie by zwariowała
A co do nudów to ja takiego dnia nie mamzawsze mam cos do zrobienia a jak juz nie to dziecko buszujace w domu:-)
Macie teraz wogółe jakieś zachcianki? Mnie mama zaopatrzyła w 4 opakowania mamby![]()
teściowa mnie rozpieszcza... nie dość że barszcz to mi jeszcze drugie danie przyniosła - mielone, ziemniaczki i kapusta zasmażana. że też jej się tak chce latać po schodach![]()
Macie teraz wogółe jakieś zachcianki? Mnie mama zaopatrzyła w 4 opakowania mamby![]()
to jest dopiero katusza,sama nie wiem co chce
ale frytki cala ciaze za mna chodza:-)w pierwszej ciazy jadlam non stop pomarancze
Karola, nie Ty jedna kochana masz doła... ja od czwartku się praktycznie nie ruszam po tym moim krwawieniu. Już mnie skręca, poszłabym najchętniej na jakiś spacer ale się boję, bo wystarczy że się przejdę do łazienki, a już mam jakieś "nerwobóle" i uczucie, że mnie zalewa...![]()