Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja w ostatnim tyg lipca ale mam taki fason-empire, że nawet jak jeszcze mi brzuszek urósł to bym się mieściłaPaulus, mam pytanie do Ciebie.; na ile czasu przed slubem kupowałaśsobie sukienkę? bo jadosyć szybko się na nia połasiłam, kupiłam pod koniec czerwca, ale na całeszczęście (odpukać.) się w nią mieszczę
![]()

Ja w ostatnim tyg lipca ale mam taki fason-empire, że nawet jak jeszcze mi brzuszek urósł to bym się mieściła![]()
dzisiaj naszła mnie nieodpartachęć żeby wybrać sie na to usg 3d i dzwoniłam do gdyni (bo jest najbliżej mojej mieściny) i babka mówi ze 180 zł-to duzo nie jest, ale nie wiem czy to usg wogóle coś wnosi, czy można rozpoznać ewentualne wady czy choroby u dzidziusia ?
Ja też się boje ale mój ukochany powiedział, że będzie dbał, żebym się nie przemęczyła i odstawi mnie na odpoczynek z przytulaniem jak będzie miał wątpliwości co do moich sił:-)to dobrze, ja mam nadzieje że mi przez tydzień nie urośnie za dużopochwal się po swoim weselichu jak było, i jak wytrzymałaś całą noc balowania, ja mam tydzień po Tobie ślub(29)i trochę obaw jak to będzie wszystko wyglądało, i jak będę się czuła,itp..
Hej dziewczyny,
Dawno mnie nie bylo ale przrchodze jakiegos maksymalnego dola.Brzuch mi zaczal znow twardniec no i ta pieprzona cukrzyca.Dziadostwo jedne no i jeszcze poczytalam ze fenotoral powoduje wzrost cukru. No ja juz nie wiem co mam jesc wczoraj caly dzien nie moglam zapanowac nad cukrami.No juz w ogole nie jem pieczywa tylko vase.
Oj ciezko mi jakos!!!!
Czesc Sylwia ja jestem z Gdanska i tak sie zastanawiam do kogo sie zglosilas na to 3D i ile sie czeka na wizyte?[/QUOTE
ja znalazłam dzisiaj w necie namiar na M. Tomczyk- Małyjasiak do gdyni na ul. szafranową 23 e lok. 3, i mam dzwonic dzisiaj po 16 i umówić się na ten tydzien lub na następny, podobno maja wolneterminy narazie i długo się nie czeka, jak chcesz moge podac Ci nr kom .
Hej dziewczyny,
Dawno mnie nie bylo ale przrchodze jakiegos maksymalnego dola.Brzuch mi zaczal znow twardniec no i ta pieprzona cukrzyca.Dziadostwo jedne no i jeszcze poczytalam ze fenotoral powoduje wzrost cukru. No ja juz nie wiem co mam jesc wczoraj caly dzien nie moglam zapanowac nad cukrami.No juz w ogole nie jem pieczywa tylko vase.
Oj ciezko mi jakos!!!!