• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja w ostatnim tyg lipca ale mam taki fason-empire, że nawet jak jeszcze mi brzuszek urósł to bym się mieściła:-D

to dobrze, ja mam nadzieje że mi przez tydzień nie urośnie za dużo;) pochwal się po swoim weselichu jak było, i jak wytrzymałaś całą noc balowania, ja mam tydzień po Tobie ślub(29)i trochę obaw jak to będzie wszystko wyglądało, i jak będę się czuła,itp..

Hej dziewczyny,
Dawno mnie nie bylo ale przrchodze jakiegos maksymalnego dola.Brzuch mi zaczal znow twardniec no i ta pieprzona cukrzyca.Dziadostwo jedne no i jeszcze poczytalam ze fenotoral powoduje wzrost cukru. No ja juz nie wiem co mam jesc wczoraj caly dzien nie moglam zapanowac nad cukrami.No juz w ogole nie jem pieczywa tylko vase.
Oj ciezko mi jakos!!!!

dzisiaj naszła mnie nieodpartachęć żeby wybrać sie na to usg 3d i dzwoniłam do gdyni (bo jest najbliżej mojej mieściny) i babka mówi ze 180 zł-to duzo nie jest, ale nie wiem czy to usg wogóle coś wnosi, czy można rozpoznać ewentualne wady czy choroby u dzidziusia ?

Czesc Sylwia ja jestem z Gdanska i tak sie zastanawiam do kogo sie zglosilas na to 3D i ile sie czeka na wizyte?

to dobrze, ja mam nadzieje że mi przez tydzień nie urośnie za dużo;) pochwal się po swoim weselichu jak było, i jak wytrzymałaś całą noc balowania, ja mam tydzień po Tobie ślub(29)i trochę obaw jak to będzie wszystko wyglądało, i jak będę się czuła,itp..
Ja też się boje ale mój ukochany powiedział, że będzie dbał, żebym się nie przemęczyła i odstawi mnie na odpoczynek z przytulaniem jak będzie miał wątpliwości co do moich sił:-)

Zmieniłam sobie avatar bo na tamtym troszku dziwnie wyglądałam:-)

Hej dziewczyny,
Dawno mnie nie bylo ale przrchodze jakiegos maksymalnego dola.Brzuch mi zaczal znow twardniec no i ta pieprzona cukrzyca.Dziadostwo jedne no i jeszcze poczytalam ze fenotoral powoduje wzrost cukru. No ja juz nie wiem co mam jesc wczoraj caly dzien nie moglam zapanowac nad cukrami.No juz w ogole nie jem pieczywa tylko vase.
Oj ciezko mi jakos!!!!

Czesc Sylwia ja jestem z Gdanska i tak sie zastanawiam do kogo sie zglosilas na to 3D i ile sie czeka na wizyte?[/QUOTE

ja znalazłam dzisiaj w necie namiar na M. Tomczyk- Małyjasiak do gdyni na ul. szafranową 23 e lok. 3, i mam dzwonic dzisiaj po 16 i umówić się na ten tydzien lub na następny, podobno maja wolneterminy narazie i długo się nie czeka, jak chcesz moge podac Ci nr kom .

reklama
Hej dziewczyny,
Oj ciezko mi jakos!!!!

Karola, nie Ty jedna kochana masz doła... ja od czwartku się praktycznie nie ruszam po tym moim krwawieniu. Już mnie skręca, poszłabym najchętniej na jakiś spacer ale się boję, bo wystarczy że się przejdę do łazienki, a już mam jakieś "nerwobóle" i uczucie, że mnie zalewa... :hmm:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry