Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Macie teraz wogółe jakieś zachcianki? Mnie mama zaopatrzyła w 4 opakowania mamby![]()

Dziewczynki, dacie radę, proszę się tu nie smutać;-) Poleżycie i może za kilka dni będzie lepiej- przynajmniej tego życzęKarola, nie Ty jedna kochana masz doła... ja od czwartku się praktycznie nie ruszam po tym moim krwawieniu. Już mnie skręca, poszłabym najchętniej na jakiś spacer ale się boję, bo wystarczy że się przejdę do łazienki, a już mam jakieś "nerwobóle" i uczucie, że mnie zalewa...![]()
Ja jeszcze na zupkę serowąyhm, ja mam zachcianki na kaszki manne... jogurty i pomidory/paprykę. a teraz mnie naszło na banana. muszę do małża zadzwonić, żeby mi kupił![]()

Mam tak samo - teściowie na dole - a my u góry - osobne wejście osobny wjazd, garaż - od drugiej strony domumoi rodzice mieszkają 20km ode mnie, ja z mężem w domu teściów, tyle, że mamy osobne wejście i całe piętro dla siebie (3 pokoje, kuchnia, łazienka). no i oddzielny numerek domu![]()
No tak serowa albo cebulowa z Nudli knorraZupka serowa?!
Ja wczoraj musiałam się zaopatrzyć we Frutellę![]()

pychaaaaMam tak samo - teściowie na dole - a my u góry - osobne wejście osobny wjazd, garaż - od drugiej strony domui 113 mkw. Teście są wporządku duzo pomagaja - moja dzidzia będzie z babcią jak pójdę do pracy po macierzyńskim
Mama i rodzeństwo też mieszka bliziutko bo jakieś max 200m. ode mnie
![]()
ja też wiem, że mogę liczyć na teściową jak pójdę do pracy, bo dawno temu powiedziała, że pomoże wychować każde pierwsze dziecko swoich synów.Dziewczynki, dacie radę, proszę się tu nie smutać;-) Poleżycie i może za kilka dni będzie lepiej- przynajmniej tego życzę