• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Ja miałam iść dzisiaj na wizyte do Dżina, dzwonię od rana by potwierdzic wizyte, Pani dr. nie odbiera :( dziś kończy mi się zwolnienie, nie wiem czy się dostanę :(

reklama
Karola, nie Ty jedna kochana masz doła... ja od czwartku się praktycznie nie ruszam po tym moim krwawieniu. Już mnie skręca, poszłabym najchętniej na jakiś spacer ale się boję, bo wystarczy że się przejdę do łazienki, a już mam jakieś "nerwobóle" i uczucie, że mnie zalewa... :hmm:
Dziewczynki, dacie radę, proszę się tu nie smutać;-) Poleżycie i może za kilka dni będzie lepiej- przynajmniej tego życzę

moi rodzice mieszkają 20km ode mnie, ja z mężem w domu teściów, tyle, że mamy osobne wejście i całe piętro dla siebie (3 pokoje, kuchnia, łazienka). no i oddzielny numerek domu :tak:
Mam tak samo - teściowie na dole - a my u góry - osobne wejście osobny wjazd, garaż - od drugiej strony domu :) i 113 mkw. Teście są wporządku duzo pomagaja - moja dzidzia będzie z babcią jak pójdę do pracy po macierzyńskim ;) Mama i rodzeństwo też mieszka bliziutko bo jakieś max 200m. ode mnie ;)

Mam tak samo - teściowie na dole - a my u góry - osobne wejście osobny wjazd, garaż - od drugiej strony domu :) i 113 mkw. Teście są wporządku duzo pomagaja - moja dzidzia będzie z babcią jak pójdę do pracy po macierzyńskim ;) Mama i rodzeństwo też mieszka bliziutko bo jakieś max 200m. ode mnie ;)

to nam się udało z teściami :tak: ja też wiem, że mogę liczyć na teściową jak pójdę do pracy, bo dawno temu powiedziała, że pomoże wychować każde pierwsze dziecko swoich synów.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry