• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Cześć kobietki, właśnie wróciłam od dziadków bo wożę im zakupy. A tu widzę naskrobałyście ładnie... czytam czytam i piszę...
allitka ja przytyłam 6kg, ale chyba dużo zależy od budowy ciała i naturalnej tendencji do tycia, u mnie lekarz zwraca na to uwagę bo waży wpisuje i komentuje:-) wszyscy mówią że jestem szczuplutka i gdzie te moje 6kg chyba tylko w brzuszku jak piłeczka.
Cherie współczuję tak złego samopoczucia, pewnie masz dosyć wszystkiego, ale to minie... stosuj naturalne preparaty jak dziewczyny radzą.
Georgina a może ten ból brzucha to od tych napoi nagromadziły się gazy i uciskały stąd ten ból? a potem sie samo rozeszło.
Kopciuszek2107 mnie jakiś czas temu mówili jak ich informowałam o ciąży że wyglądam jakbym się dobrze najadła:-D
Luuzna ja też miałam swego czasu ciemne meble i niestety widać kurz teraz mam w kolorze średni rustikal i tez widać także nie przejmuj się jeśli ci się tylko podobają...

Ja zapomniałam wspomnieć, że Moja Myszka od 3 dni na pęcherzu leży i kopie mnie często w eee ipkę a często też w pęcherz. Odczucia nieziemskie:P I też te kopniaki na sile przybierają:)

Marzka też myślę, że te moje bóle były z gazowanego. Muszę ograniczyć:) Wklejam fotkę do Albumu mego brzuszka i idę ze sobą porobić:)

reklama
teściowa mnie rozpieszcza... nie dość że barszcz to mi jeszcze drugie danie przyniosła - mielone, ziemniaczki i kapusta zasmażana. że też jej się tak chce latać po schodach :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry