helcia81
Fanka BB :)
Ja też przed każdym USG byłam jakaś niespokojna. Nie martw się, wszystko będzie dobrze. A jutro jak wrócisz, to się pochwal;-):-)ja aż się boje mojego jutrzejszego USG ale też nie mogę się doczekać bo może poznam płeć:-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też przed każdym USG byłam jakaś niespokojna. Nie martw się, wszystko będzie dobrze. A jutro jak wrócisz, to się pochwal;-):-)ja aż się boje mojego jutrzejszego USG ale też nie mogę się doczekać bo może poznam płeć:-)
ja aż się boje mojego jutrzejszego USG ale też nie mogę się doczekać bo może poznam płeć:-)
No pewnie, że się pochwalę:-) albo Fabian albo Lena zobaczymyJa też przed każdym USG byłam jakaś niespokojna. Nie martw się, wszystko będzie dobrze. A jutro jak wrócisz, to się pochwal;-):-)

No pewnie, że się pochwalę:-) albo Fabian albo Lena zobaczymy![]()
gdyby nie usg które robili mi podczas pobytu w szpitalu, to dalej bym nie znała płci dziecka.Już się nastawiłam i w tym problem. Pójdę w zaparte i z gabinetu nie wyjdę jak się nie dowiemtylko proszę, nie nastawiaj się, że poznasz płeć, bo będziesz później szaleć jak ja i Joanna.gdyby nie usg które robili mi podczas pobytu w szpitalu, to dalej bym nie znała płci dziecka.

Już się nastawiłam i w tym problem. Pójdę w zaparte i z gabinetu nie wyjdę jak się nie dowiem![]()
i nie pokaże co ma między nóżkami?Hehe, ciekawe co gin na to;-) Ale w sumie wszystko zależy od maluszka- jak pokaże mamusi, to mamusia zobaczy.Już się nastawiłam i w tym problem. Pójdę w zaparte i z gabinetu nie wyjdę jak się nie dowiem![]()

To będę głaskać i prosića jak jest wstydliwe tak jak moja Niunia?i nie pokaże co ma między nóżkami?

;-)Ale oby pokazała dzidzia mamusiHehe, ciekawe co gin na to;-) Ale w sumie wszystko zależy od maluszka- jak pokaże mamusi, to mamusia zobaczy.
Ja dziś już po pracy, dziwnie się na ranki pracuje- tyle czasu się ma po południu dla siebie.
Widzę z Waszych wypowiedzi że nie tylko ja miałam ciężka noc- cały czas martwi mnie ten mój twardy brzuch. Stan zapalny powinien już zginąć a brzuszek dalej nie jest mięki. Wizytę mam dopiero w poniedziałek bo w tym tygodniu ginekolog nie bardzo ma czas:-(
Ale mam ochotę na coś słodkiego....Ale staram sie nie objadać bo już 7 kg na plusie- gruba i nieatrakcyjna się czuję![]()
A ja wczoraj miałam na słodkie- poszłam do sklepu po jakiegoś batona a wróciłam z KitKatem Cheetosami i butelką coli którą i tak opędzlował mój Artur