Pauluś89
Grudzień 2009
A ja już zapolowałam na śliwki takie duże soczyste i słodkieIdę zapolować na brzoskwinie. Mniammmm.........:-):-):-)
mmmmmFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja już zapolowałam na śliwki takie duże soczyste i słodkieIdę zapolować na brzoskwinie. Mniammmm.........:-):-):-)
mmmmmWiem, hehehe. U nas pod blokiem, co druga dziewczynka to Julka. Za jakiś czas będzie mniej popularne, cóż nam pozostaje, może przy następnej ciąży;-) (jeżeli będzie dziewczynka;-):-)) W podstawówce miałam 4 Anie w klasie.hehe też chcieliśmy Julię, ale teraz ich tak dużo...
Podziel się... ;-):-)Odstąpię brzoskwinię (w dobrym stanie, jeszcze nie ugryzłam;-))A ja już zapolowałam na śliwki takie duże soczyste i słodkiemmmmm
Wiem, hehehe. U nas pod blokiem, co druga dziewczynka to Julka. Za jakiś czas będzie mniej popularne, cóż nam pozostaje, może przy następnej ciąży;-) (jeżeli będzie dziewczynka;-):-)) W podstawówce miałam 4 Anie w klasie.

Udziela się, udziela. Facetom też rosną brzuszki.:-);-) Mój M też ostatnio przytył. Brzuchy nam razem rosną. Mnie ciążowy, jemu piwny;-)
Idę zapolować na brzoskwinie. Mniammmm.........:-):-):-)
Proszę bardzo już wysyłam:-):-):-)Podziel się... ;-):-)Odstąpię brzoskwinię (w dobrym stanie, jeszcze nie ugryzłam;-))