G
Georgina
Gość
Kopciuszku ja napisałam w " grubasek
Bo gruba to ja nie jestem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kobiety w ciąży bywają rozkojarzoneA no to zle zrozumialam;-)
A ja to na pewno. Ostatnio gince prawie zapomniałam zapłacić za wizytę
Sama się upomniała
Ty jestes grubasek????A gdzie ty ta grubosc u sebie widzisz?Pieknie wygladasz wiec co ty chcesz dziewczyno:-)
Ja tez nie mam figurki,zadnego prawieze wciecia w pasie ale za jakiegos wielkiego grubasa sie nie uznaje![]()

Kobiety w ciąży bywają rozkojarzoneA ja to na pewno. Ostatnio gince prawie zapomniałam zapłacić za wizytę
Sama się upomniała
![]()
Ale pielęgniarki miały ze mnie ubaw.HeheheJa ostatnio wyszłam ze swoją kartoteką. Dojechałam do domu i musiałam się wracać do przychodni, żeby ją oddaćAle pielęgniarki miały ze mnie ubaw.

Dzidzia rzeczywiscie spora:-)ale to dobrze bo chociaz wiadaomo ze mamusia ja dobrze odzywia;-)
Mamusia się za dobrze odżywia, co widać po ubraniach. A najgorsze jest to, że co chwilę jestem głodna. Aż się boje ważenia u gina w przyszłym tyg.:-(
Kurcze, zazdroszczę tym dziewczynom, które tyją tyle co wróbelki.;-)
Mamusia się za dobrze odżywia, co widać po ubraniach. A najgorsze jest to, że co chwilę jestem głodna. Aż się boje ważenia u gina w przyszłym tyg.:-(
Kurcze, zazdroszczę tym dziewczynom, które tyją tyle co wróbelki.;-)
a tak poza tym dzidzia tak boksowała w nocy, że aż się obudziłam jakiś mały siłacz mi rośnie w brzuszku
a i przymierzałam sukienkę na ślub i leży jak ulał na powiększonym brzuchalku. Wczoraj mój przyszły mąż wymyslał "czułości" dla mnie i staneło na tym, że jestem pulpecikiem

ale to i tak dla żartów