• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Ty jestes grubasek????A gdzie ty ta grubosc u sebie widzisz?Pieknie wygladasz wiec co ty chcesz dziewczyno:-)
Ja tez nie mam figurki,zadnego prawieze wciecia w pasie ale za jakiegos wielkiego grubasa sie nie uznaje:-D

ja to mam przede wszystkim dużą dupę i mocno zbudowane nogi... no i szeroka w ramionach jestem. brzuch zawsze miałam płaski, tak samo jak klatkę piersiową... ale (żeby nie zapeszać!) nareszcie mi cycki urosły :-D

Ból gardła się złagodził, jednak miód i cytryna to podstawa. Tylko te zawroty głowy mnie zaczynają drażnić. No i zimno mi - w domu 20 stopni a ja leżę pod kołdrą i kocem...:szok:

Mamusia się za dobrze odżywia, co widać po ubraniach. A najgorsze jest to, że co chwilę jestem głodna. Aż się boje ważenia u gina w przyszłym tyg.:zawstydzona/y::-(
Kurcze, zazdroszczę tym dziewczynom, które tyją tyle co wróbelki.;-)

nie ma co zazdrościć... ja byłam przerażona swoimi wahaniami wagi (kg w przód, kg w tył i tak na zmianę). teraz się dopiero ustabilizowało.
ps. śliczne imię dla córeczki - Weronika ;-)

reklama
Hej:-) dopiero co się zwlekłam z łóżka i od samego rana boli mnie żołądek masakra:wściekła/y: a tak poza tym dzidzia tak boksowała w nocy, że aż się obudziłam jakiś mały siłacz mi rośnie w brzuszku:-D a i przymierzałam sukienkę na ślub i leży jak ulał na powiększonym brzuchalku. Wczoraj mój przyszły mąż wymyslał "czułości" dla mnie i staneło na tym, że jestem pulpecikiem:-D:-D:-D ale to i tak dla żartów:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry