• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Aga to jeszcze nic ja dzis rozmawiam z najwieksza plotkara i ona sie mnie pyta jak sie czuje bo podobno mnie cos brało?? i teraz sie zastanawiam co mnie to bralo i tak se mysle ze chyba ja do gina za mnie posle zeby mu powiedziqala co mi dolega....

Taki ze mnie ''grubasek'', że w realu mało kto widzi, że jestem w ciąży, wr:wściekła/y::-) Chyba, że mam dopasowaną bluzeczkę. W ogóle bioder nie mam, więc jak cosik idzie to w brzuszek.

Ja nie miałam bioder, w sumie co to takiego ? :sorry2: miałam takie 2 szpikulce wystajace ale teraz to juz zaczynam przypominac kobietę :) ciąża nie pochłania całych 9,5 kg ...... zatem w coś to poszło :) (pupa, nogi, biodra, buzia, rece) mam tylko nadzieję, że waga bedzie cały czas rosnąć i .........
nie spadnie po porodzie bardzo, chetnie zatrzymam te dodatkowe kilogramy :)

Ja nie miałam bider, w sumie co to takiego ? :sorry2: miałam takie 2 szpikulce wystajace ale teraz to juz zaczynam przypominac kobietę :) ciąża nie pochłania całych 9,5 kg ...... zatem w coś to poszło :) (pupa, nogi, biodra, buzia, rece) mam tylko nadzieję, że waga bedzie cały czas rosnąć i .........
nie spadnie po porodzie bardzo, chetnie zatrzymam te dodatkowe kilogramy :)

Nessi, gdyby się tylko dało, chętnie oddałabym Ci kilka moich :-D
mi też mocno wystają kości biodrowe, mimo, że przykrywa je dużo tłuszczyku :tak:

reklama
Taki ze mnie ''grubasek'', że w realu mało kto widzi, że jestem w ciąży, wr:wściekła/y::-) Chyba, że mam dopasowaną bluzeczkę. W ogóle bioder nie mam, więc jak cosik idzie to w brzuszek.

Ty jestes grubasek????A gdzie ty ta grubosc u sebie widzisz?Pieknie wygladasz wiec co ty chcesz dziewczyno:-)
Ja tez nie mam figurki,zadnego prawieze wciecia w pasie ale za jakiegos wielkiego grubasa sie nie uznaje:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry