• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Cześć dziewczynki!
Helcia gratuluję córki! I w końcy jakiś większy dzieciaczek:-) Już myślałam że tylko mój taki olbrzym:-)
Wszystko przez te kluchy i rolady;-) A tak serio to się strasznie cieszę, uspokoiłam się, że wszystko w porządku. Widocznie nasze dzieciaczki tak mają. Też byłam zaskoczona, stawiałam tak na 500-600g.

reklama
Hej:-) dopiero co się zwlekłam z łóżka i od samego rana boli mnie żołądek masakra:wściekła/y: a tak poza tym dzidzia tak boksowała w nocy, że aż się obudziłam jakiś mały siłacz mi rośnie w brzuszku:-D a i przymierzałam sukienkę na ślub i leży jak ulał na powiększonym brzuchalku. Wczoraj mój przyszły mąż wymyslał "czułości" dla mnie i staneło na tym, że jestem pulpecikiem:-D:-D:-D ale to i tak dla żartów:tak:

yhm, ja jestem ostatnio pączuś. my sobie tak nawzajem słodzimy, bo mój Krzysiek przez pół roku przytył więcej jak ja w ciąży, brzuchy to mamy chyba takie same :tak:. i niech mi nikt nie mówi, że ciąża nie udziela się facetom :-D

nie ma co zazdrościć... ja byłam przerażona swoimi wahaniami wagi (kg w przód, kg w tył i tak na zmianę). teraz się dopiero ustabilizowało.
ps. śliczne imię dla córeczki - Weronika ;-)
Dzięki.:-) Mnie też Kalinka bardzo się podoba.:-) Myśleliśmy o Julce, ale ostatnio to bardzo popularne imię. Pewnie będzie na drugie, bo zawsze chcieliśmy mieć Julcię.:-):-):-) A wagą się nie przejmuj, córcia zdrowa, rozwija się prawidłowo. Widocznie taka już Twoja uroda (...szczęściaro...;-):-)).

Oo, mi też podoba się imię Weronika:) Ale mamy naszą upragnioną Martynkę hehe:) Ja właśnie zjadłam bananka, mm wieki nie jadłam i zaraz zabieram się za bułeczkę jeszcze ciepłą (mama przed chwilą przywiozła:D)

Dzidzia rzeczywiscie spora:-)ale to dobrze bo chociaz wiadaomo ze mamusia ja dobrze odzywia;-)

Mamusia się za dobrze odżywia, co widać po ubraniach. A najgorsze jest to, że co chwilę jestem głodna. Aż się boje ważenia u gina w przyszłym tyg.:zawstydzona/y::-(
Kurcze, zazdroszczę tym dziewczynom, które tyją tyle co wróbelki.;-)
A ja wcinam i wcinam a jak miałam ostatnią wizytę to okazało się że od początku przytyłam 2,5 kg to mało czy dużo. Ciekawe jak bedzie teraz:-D

yhm, ja jestem ostatnio pączuś. my sobie tak nawzajem słodzimy, bo mój Krzysiek przez pół roku przytył więcej jak ja w ciąży, brzuchy to mamy chyba takie same :tak:. i niech mi nikt nie mówi, że ciąża nie udziela się facetom :-D
Mój też na początku przytył ale teraz ma harówkę w pracy-jest budowlańcem i schudł:-Don coraz lepiej wygląda a ja rosnę. Ale cieszy się, że mi rośnie brzuszek :tak:

Dzięki.:-) Mnie też Kalinka bardzo się podoba.:-) Myśleliśmy o Julce, ale ostatnio to bardzo popularne imię. Pewnie będzie na drugie, bo zawsze chcieliśmy mieć Julcię.:-):-):-) A wagą się nie przejmuj, córcia zdrowa, rozwija się prawidłowo. Widocznie taka już Twoja uroda (...szczęściaro...;-):-)).

hehe też chcieliśmy Julię, ale teraz ich tak dużo...

reklama
Udziela się, udziela. Facetom też rosną brzuszki.:-);-) Mój M też ostatnio przytył. Brzuchy nam razem rosną. Mnie ciążowy, jemu piwny;-)
Idę zapolować na brzoskwinie. Mniammmm.........:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry