Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Musze przyznac ,ze cos z tym kwasem foliowym jest,u mnie taka sama sytuacja jak u ciebie ,jak bralam kwas fol mialam mdlosci calymi dniami i nawet w nocy ,pewnego dnia zapomnialam wziasc tabletke i zadnych mdlosci przez caly dzien ,wiec od paru dni nie biore i jest wyrazna poprawa ,niedobrze mi tylko w samochodzie i ewentualnie jak jakis zapach mi nie podejdzie .Pozdrawiam wszystkie mamusie:-)Witam i se melduje na posterunku.
Lilijka przylecialam z Polski i chcialam dotrzymac obietnicy i wyslac Ci te ciasteczka imbirowe a tu Cie nie ma. Zmartwilam sie i nie chcialam wysylac i zrobic gafy gdyby... tfu tfu tfu. Na szczescie wszystko u Ciebie ok. Mdlosci mamy wszystkie prawie . Jesli nadal chcesz te ciasteczka to polece jutro na poczte i wysle. Przeprawszam ,ze nie zrobilam tego wczesniej ale rozumiesz. Balam sie ze moze juz nie potrzebujesz Weeeeeeee . Nawet nie bede tego pisala!
Zauwazylam u siebie dziwna prawidlowosc. aczelam sie zle czuc w okolo 6,5 tyg ciazy. Pojechalam jednak do Polski i czulam sie swietnie. Wrocilam tu i znow to samo. Roznica byla tylko taka ,ze w Polsce przez 4 dni nie bralam kwasu foliowego. Na poczatku nic nie zwrocilo mojej uwagi. Wczoraj jednak zapomnialam o kwasie fol i wiecie co? czulam sie jak nowonarodzona. Dzisiaj nie wzielam celowo i o dziwo znow sie dobrze czuje. Oczywiscie zachcianki i wrazliwosc na zapachy zostala. Odrzuca mnie lekko od pewnych potraw ale moge jesc i nie mam zadnych mdlosci w ciagu dnia. Czytalam ,ze nie mozna przedawkowac keasu fol , mozna jedynie brac zbyt duze dawki , ktore powoduja mdlosci. Ja bralam 0,4 dziennie wiec niby drze ale cos w tym musi byc. Moze ja poprostu jestem jakos mocniej wrazliwa na ta witamine B9. Postanowilam wiec odstawic kwas foliowy i dbac o to oaby byl w mojej diecie. Bralam go 4 tyg przed ciaza i juz 8 i pol tyg w ciazy. Mysle , ze nie bedzie negatywnych skutkow odstawienia . W pierwszej ciazy nie bralam wcale i synek jak ta lala.

.
NO i bylam na zakupach ,wiecie obok czego nie moglam przejsc obojetnie
Sledzie po gizycku ( a za sledziami jakos nigdy nie przepadalam )

No wiesz, ale mi smaka narobiłaś
A u mnie dzisiaj na obiad barszczyk ukraiński i mielone, których jeszcze nie zrobiłam, poczekam aż małż z pracy wróci.
No i się chce spać.

hahahah !
zawsze plany byly wielkie ale checi male !!!!