Czesc dziewczynki!
Nadrobiłam czytanie wlasnie ,ale zescie popisały!!!!
Ja sobote mialam wprost tragiczna !!!! A to dlatego ze pojechalismy na zakupy i zdalam sobie sprawe ze Brzuszka mam juz na tyle duzego ze nie we wszystkim wygladam WYJSCIOWO! A chcialam sie ubrac na komunie do meza bratanka!NO i tak synka ubralam ,meza ubralam ,a sama wsciekla i prawie ze lzami w oczach wrocilam bez niczego.Posiedzialam naburmuszona w domu ,maz biedny dal mi na wstrzymanie a po pol godzinie kazal wsiadac do auta i zas pojechalismy ,Tym razem zaczol doradzac i sam szukac cichow!Sie wkoncu ubralam.!
Dzis dostalm przykaz od meza ze mam sie ubrac bo on nie moze patrzec jak ja sie denerwuje ze juz w nic nie wchodze! Wiec siedze na allegro i SZUKAM !
Moje hormony wprost szaleja! Z minuty na minute moj humor sie zmienia ,albo sie denerwuje ,zla chodze jak osa.Albo chce mi sie plakac z byle powodu.Ja naprawde wspolczuje mojemu facetowi.ostatnio sie rozplakalam gdy powiedzial do mnie "chodz tu do mnie moja ciezaroweczko"NO i wdalam sie w dyskusje ze dlaczego ciezarowka ,ze niby co juz dla niego gruba jestem ,ze pewnie juz mu sie nie podobam ,ze jak ja teraz gruba jestem to co bedzie pod koniec ciazy.Moj zglupial!Rozryczalam sie i tyle.Ja mu naprawde wspolczoje gdyz widze ze przesadzam.Powiedzial ze bedza to trudne 9 miesiecy

ale kocha ponad zycie i uchyli nieba.NO i ryczec przestalam ! normalnie w przeciagu 5 minut humor mi sie zmienil.i chcialm isc na spacer!

Zapominajac ze 5 minut wczesniej ryczalam.
Jem doslowienie wszystko.Wczoraj na komuni pochlanialam wszystko co mozliwe.Zadnych mdlosci,nic doslownie gdyby brzuch mi nie rosl ,zaczelabym powiatpiewac czy ja rzeczywiscie w ciazy jestem!