reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

ja czekam piatku ... pewnie plci sie nadal nie dowiem ale mam nadzieje ze wszystko jest ok i to ze malo tych kopniaczkow to tylko dlatego ze dzidzia mala jeszcze jest ...

Kochana, niedługo poczujesz, oj poczujesz, ja jestem już w 23 tyg i mała daje-zaczyna o 24 i nie kończy przed 4 , dlatego wtedy zasypiam, o 8 synek- lat 9,5 zaczyna przytulanie do mamy, i przewalanie się po mnie , zanim go pogonie, mała zaczyna dalszy ciąg swoich ćwiczeń akrobatycznych. Co na to tatuś?- trzeba kupić większe łóżko, żeby cała rodzina się zmieściła- normalnie Rumuni- jak powiedziałam, że mała będzie spać w swoim łóżeczku to mnie wyśmiał.

reklama
MEA ja tez cos czulam kilka dni temu a teraz cos ucichlo:-(ale mam nadzieje ze juz niedlugo poczuje dokladnie:-)wczoraj poczulam takie pulsowanie pod zebrami ale przeciez to jest nie mozliwe zeby dzidzia byla tak wysoko,tylko co to mialo oznaczac,miesnie pracowaly czy co?:confused:

Kochana, niedługo poczujesz, oj poczujesz, ja jestem już w 23 tyg i mała daje-zaczyna o 24 i nie kończy przed 4 , dlatego wtedy zasypiam, o 8 synek- lat 9,5 zaczyna przytulanie do mamy, i przewalanie się po mnie , zanim go pogonie, mała zaczyna dalszy ciąg swoich ćwiczeń akrobatycznych. Co na to tatuś?- trzeba kupić większe łóżko, żeby cała rodzina się zmieściła- normalnie Rumuni- jak powiedziałam, że mała będzie spać w swoim łóżeczku to mnie wyśmiał.

no staram sie byc cierpliwa ... ale jakos mi to nie wychodzi ... ciagle sie martwie ze cos z malenstwem jest nie tak ...

Mea co do pasów to popieram Cię wszystkimi nogami i rękoma!
ja zapinam zawsze i będę zapinała a na dolny pas zakładam sobie taki mały ochraniacz co powinno się zakładać na górną część. I tyle. Z prawie całą rodziną się już o te pasy kłóciłam bo oni uważają,że mogę sobie darować a ja im zawsze tłumacze,że dziecko nawet przy drobnym ucisku ma amortyzację z wód płodowych a jak wypadnę nie daj Boże przez szybę to co? kaleka do końca życia o ile przeżyję-podziękowała-wolę pasy:-)

Mea co do pasów to popieram Cię wszystkimi nogami i rękoma!
ja zapinam zawsze i będę zapinała a na dolny pas zakładam sobie taki mały ochraniacz co powinno się zakładać na górną część. I tyle. Z prawie całą rodziną się już o te pasy kłóciłam bo oni uważają,że mogę sobie darować a ja im zawsze tłumacze,że dziecko nawet przy drobnym ucisku ma amortyzację z wód płodowych a jak wypadnę nie daj Boże przez szybę to co? kaleka do końca życia o ile przeżyję-podziękowała-wolę pasy:-)

no zgadzam sie w 100% ...
a tu jest przyklad takiego adaptera ... fajna rzecz pod warunkiem ze jezdzi sie w spodniach ... spodniczki i sukienki odpadaja ... ale na dluzsza trase mysle ze pomocne!!! polecam dziewczynom ktore sie na wakacje wybieraja ...

http://www.allegro.pl/item700171847_besafe_adapter_pasow_bezpieczenstwa.html

Hej dziewczyny! Ja tez się zapinam w pasy i nie wyobrażam sobie inaczej. Jeżdżę dużo po mieście, auto mam małe, więc nie zostaje mi nic innego jak się zapiąć.

A tak na marginesie, jestem zła, bo miałam iść na 3D za tydzień, ale przesunęli mi termin wizyty o kolejny tydzień.:wściekła/y:

Mea no to nieźle :-).
Co do pasów też popieram :tak:

Helcia to współczuję, bo ja już nie mogłam się doczekać. A dzień wcześniej przed USG to już usiedzieć nie mogłam na tyłku :-D

A tak na marginesie, jestem zła, bo miałam iść na 3D za tydzień, ale przesunęli mi termin wizyty o kolejny tydzień.:wściekła/y:

A czemu masz przesuniete usg?Lekarz bedzie na urlopie czy co?

Co do pasów to tez sie zapinam ale czasmi mnie uciska dolny pas i jest nie wygodnie.

MEA jesli nie teraz to na 3d moze uda sie podejrzec co tam w brzuszku u ciebie mieszka a o ciaze sie nie martw bo nie masz powodów;-)

reklama
Do góry