reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2009

Ale super ta pościel!!!:-(
Szkoda że nikt nie wpadnie na to żeby mi taką sprezentować;-)
Bo sama to chyba trochę bym żałowała kasy przy drugim berbeciu;-)

reklama
Mea to fajną masz rodzinkę. Ja nie dość, że mam małą to jeszcze nikt się nie garnie do składania ofert prezentowych :-) Przy pierwszym dziecku Teściowa chciała nam kupić wózek, ale trafiła nam się okazja i ją ubiegliśmy, teraz słowem nie wspomina, że coś kupi. A może powinnam jej zacząć sugerować? :-) :-)

Mea to fajną masz rodzinkę. Ja nie dość, że mam małą to jeszcze nikt się nie garnie do składania ofert prezentowych :-) Przy pierwszym dziecku Teściowa chciała nam kupić wózek, ale trafiła nam się okazja i ją ubiegliśmy, teraz słowem nie wspomina, że coś kupi. A może powinnam jej zacząć sugerować? :-) :-)

u nas moi rodzice dokladaja sie do wozka /obiecali sfinansowac polowe/ a siostry to mi tylko powiedzialy ze jak cos sobie wymysle to mam dac znac :D pomijam fakt ze co chwile dostaje smsa tresci "jakie boskie body kupilam dla Agatki" albo "normalnie mniamusne spodenki dla agatki znalazlam" :) po prostu wszyscy maja radoche jak upoluja cos szczegolnego dla malej :D i to niekoniecznie nowe rzeczy ... czesto na ciuchach ale to naj mniej wazne :D

aga ja mam liste prezentow ktore chce od rodzinki :D

Taaaaak.... ja listę mogę też sobie zrobić tylko nie wiem komu mam ja potem przedstawic:-):-):-)

Jasne że po urodzeniu co chwila ktoś coś przynosi ale to są raczej drobne rzeczy;-)
Najbardziej cieszę się że chrzestna Hani pracuje w sklepie obuwniczym:-) Nie wiem jak ona to robi ale za butki kosztujace na sklepie koło 50 zł ja daję 20:szok:
A ile przynosi za darmo:-)

I właśnie dlatego nie zakończę na dwójce dzieci. Chcę mieć duuużą rodzinkę, która kiedyś będzie się tak wspierać. Mnie tego zawsze brakowało.

wiesz ja mam 3 siostry i wlasciwie to nie wiem czy my sie czesciej zremy czy sie kochamy ale jak by cos sie dzialo to wiem ze mam na kogo liczyc !!
no i to co mowisz ... ma sie kto cieszyc z mojego szczescia .. .to jest niesamowite :D

wiesz aga to nie zawsze sie tak udaje zeby sie ktos pytal co chce dostac ... z siostrami to mam fajnie bo ja wiem na co ich stac /nie wymysle prezentu ponad ich mozliwosci/ i wiem ze jak cos duzego wymysle to moga sie poskladac na prezent wszyscy ... co 4 portfele to nie jeden :D i to jest w tym najfajniejsze bo nie sztuka dostac 4 pierdolki jak mozna dostac cos potrzebnego ale 1 rzecz od wszystkich !!

reklama
My sporo funduszy dostalismy od rodziców a poza tym moja babcia juz szaleje z ubrankami. Mam nadzieję że im szybko nie przejdzie te szalństwo;-)
Nessi pościel jest prześliczna- chyba sama się na taką skuszę.
Co do cen na allegro to ostatnio weszliśmy z mężusiem o sklepu z art dziecięcymi kiddie chyba i byłam w szoku- po cenach wózków stwierdzam że jest taniej niz na allegro- jedo fyn 1199, c- lanser 1299 a boldel ok 1300 chyba był bo jakaś promocja akurat była. A jak pytałam pana o jakąś zniżkę na jedo to powiedział że dorzuci folię i moskitierę więc chyba by się opłacało

Do góry