reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2009

Nessi ja tez mam posciel z MILOPLA( bezowa z moskitiera) ale zamienilam zwykly rozek na tez z usztywnieniem:happy::happy:
Widze, ze tu temat prezentów... u mnie to jakos dziwnie.... z mojej strony to bedzie pierwse dziecko(ani starsza siostra ani starszy brat jeszcze sie nie dorobili:-)) i jakos nikt nie szaleje z prezentami!! Jedynie mamusia rzucila dosyc pokazna kwota:tak::tak: i obiecalismy sobie z mezem ze juz nic od niej nie wezmiemy!!

A u mojego to bedzie czwarty wnuk i kazdy to wali bo to juz chleb powszedni dla nich;-);-)

reklama
Ale widze, ze mimo pogoda typowo jesienna to humorki wam nawet dopisuja, to dobrze:-):-):-):-)

Ja dzis odebralam wyniki(chyba dobre!!) a jutro wizyta!! wiecie co jak moj sworek nie pokaze co jest miedzy nogami to nie wyjde z gabinetu:eek::eek::eek: sluchajcie jutro FAKTÓW moze bedzie o szalonej ciezarnej okupujacej gabinet ginekologa-to ja!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Ale widze, ze mimo pogoda typowo jesienna to humorki wam nawet dopisuja, to dobrze:-):-):-):-)

Ja dzis odebralam wyniki(chyba dobre!!) a jutro wizyta!! wiecie co jak moj sworek nie pokaze co jest miedzy nogami to nie wyjde z gabinetu:eek::eek::eek: sluchajcie jutro FAKTÓW moze bedzie o szalonej ciezarnej okupujacej gabinet ginekologa-to ja!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

hehe moge sobie ta akcje wyobrazic :D

a ja wlasnie pochlaniam miche salatki owocowej :D

ja poki co ratuje sie migdalami mei i odpukac narazie pomagaja!! ale czaje baze po czym ja dostaje i unikam tych pokarmow, najlepsza profilaktyka!!

ja poki co ratuje sie migdalami mei i odpukac narazie pomagaja!! ale czaje baze po czym ja dostaje i unikam tych pokarmow, najlepsza profilaktyka!!
to ja chyba powinnam przestać oddychać bo od tego też mam zgagę:-D
a teraz na serio-mam od wszystkiego i 23h/ na dobę
jestem już tym zmęczona a córa to się chyba z kitkami urodzi:tak:

reklama
Hmm ja poki co dostalam paczuszke z ciuszkami od mojej tesciowki ale nie bylo mnie w domku i jutro pojde odebrac dopiero. Wiecej nikt nic nie zapowiedzial ale wiadomo ze znajomi jakies prezenciki przyniosa ale to beda bardziej drobne rzeczy ale ja i tak bede zadowolona hihi .
Posciel piekna ja takie grubsze rzeczy za 4 tyg bede kupowac jak moj skarb wroci bedzie sie dzialo hihi poki co kompletuje ciuszki bo on nie bedzie mial chyba do tego cierpliwosci:)

Do góry