reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

cześć Laski!
umieram po nieprzespanej nocy-znowu wymioty a co najgorsze wstałam rano i znowu się źle czuję:-(
ścięłam się wczoraj z mężem bo strasznie mnie wkurzył i jakoś specjalnie nie wyobrażam sobie jutrzejszej rocznicy bo nie mam ochoty z nim rozmawiać

pogoda u mnie dzisiaj dopisuje więc poprałam, pomyłam okna, kurze z moich cudownych czarnych mebli:-D (po godzinie nie ma śladu po sprzątaniu)
teraz tylko skończyć łazienkę, jakiś obiad zrobić i prasowanie ciuszków małej:-)
tylko jakoś mi wena mija:-p
spadam poczytać co naskrobałyście

reklama
Oj mi smaka zrobilyscie ide do reala i kupie sobie cos na obiad chyba ten groszek z marchewka i ziemniaczki tak mniem mniam a salatka tez za mna chodzi ale ja sama jestem i nie umiem zrobic takiej porcji jak dla mnie a pozniej zjadam to wszystko a jestem jak beczka juz:(
Dola zlapalam bo moj tatus przyjechal do szpitala na chemie i ten szpital jest tak daleko ze nie dam rady tam codziennie jechac sama bo w 2 strony to mi zajmuje 4 godziny a te kolki mnie lapia i sie troche cykam codziennie tak forsowac ehh no ale jutro na pewno pojade i mu zupke zrobie bo moze tylko zmielone jesc a w szpitalu o tym zapominaja i glodny pozniej chodzi bo baba mu makaronu do zupy dorzuci i sie dusi bidulek. No nic tlumacze sobie ze to nie z lenistwa nie jade ale i tak mam wyrzuty:(((

no cos ty przeciez to nie Twoja wina o siebie i o dzidziusia tez musisz dbac bo to juz nie przelewki sa a taka droga to naprawde spory kawalek

Dzieki za wyczerpujace info). Nie wiem jak wytrzymam bez sniadanka. Lekarz cos mowil, ze nie musi byc na czczo, ale pielegniarka mowila ze trzeba. Na wszelki wypadek nie bede jesc a w laboratorium juz powiedza co i jak...
A 10 lat temu nie musialam robic takiego badania! Jaki postep w medycynie...

Witam
Ha ha ha ha - dopiero usiadlam wiec zanim wskoze w temat chcialam nadrobic to co napisalyscie i czytam ten post i durna - zamiast jak ja wytrzymam bez sniadanka przeczytalam JAK JA WYTRZYMAM BEZ STANIKA . :-D. I sobie mysle co za bzdury. Dlaczego nie mozna miec stanika na badanie glukozy . Hi hI hI

no cos ty przeciez to nie Twoja wina o siebie i o dzidziusia tez musisz dbac bo to juz nie przelewki sa a taka droga to naprawde spory kawalek
NO wiem i to z 3 przesiadkami a nikt mi nie ustapi miejsca ale czlowiek i tak zle sie z tym czuje no nic pojade co drugi dzien i tak bedzie dobrze!!!
Hmm na obiadek mam apetyt ale robic to juz mi sie nie chce :)

o nieeeeeeeeeeeee!
wiec ja przy wadze startowej 50 kg
w 32 tygodniu powinnam wazyc 61,30kg
a waze 66 kg :szok::szok::szok::szok:

ladna nadwaga hahahahah !
juz waze wiecej niz powinnam wazyc na koncu ciazy hahahahahahah

pieknie !

ale co tam i tak nie bede se odmawiac ooo !

to ja w 6 tc ważyłam 54.9 (bo startowej nie znam) przy wzroście 176 cm powinnam teraz ważyć 67.4 a ważę niecałe 62:-D nie jest źle bo wszystko poszło w brzuch:tak:

Ja wszamałam jabłuszko i zamierzam się na zupkę mam jarzynową lub pomidorową do wyboru, jedna od mamy, druga od teściowej. Rodzice się naradzili i zamierzają nas dokarmiać.:-D

reklama
Do góry