mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Hehe, z żabciąCenowo fajna, ja uparłm się że chcę koszulke na ramiączkach i inna nie wchodzi w grę
na ramiaczkach na zime ?? brrrr
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe, z żabciąCenowo fajna, ja uparłm się że chcę koszulke na ramiączkach i inna nie wchodzi w grę
a dzisiaj jak poszłam odebrac dowódosobisty ze zmiana nazwiska i miejsca zameldowania to kobitka w recepcji domnie z tekstem: rozumiem, że to twój pierwszy dowód osobisty ?, i żebyście widziały jej zdziwienie jak jej odpowiedziałam że nie pierwszy, tylko zmieniłam stan cywilny![]()
Mea wiem ze to glupkowate pytanie ale ja sie nie znam na miesie hihi bo duzo gotuje ale nie miesozerna jestem tylko cycki lubie kurzew tej koszulce sa ciekawe zapiecia takie skosem puszczone ... no i jest w żaby![]()
za pare lat bedziesz sie cieszyc jak cie beda tak odmladzac![]()
Mea wiem ze to glupkowate pytanie ale ja sie nie znam na miesie hihi bo duzo gotuje ale nie miesozerna jestem tylko cycki lubie kurzeNo wiec pisales cos ze robilas karczek a moj T mi mowil ze zjadlby sobie pieczonej karkowki takiej co na chleb mozna pozniej kroic to jest to samo????? NO a jesli tak to moglabys mi napisac jak takie cudo sie robi
DD
za parę latek napewno, ale narazie uwierz że jest to krępujące![]()
Ooooooo no to super to mu upieke na powitanie ale sie ucieszy dziekiwlasnie o taka karkowke mi chodzi
napisze ci na wlasciwym watku jak sie taki karczek robi![]()