reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

No dobra, ale po co wam 2 albo 3 koszule? Pytam bo nie wiem ile powinnam wziac.
Ja myslalam o 1+ cos do porodu. A koszula do porodu nie może byc dluga z tego co wiem, dlatego dobrze się sprawdzaja zwykle t-shirty:-)

bo po prodzie to pewnie leci jak z wodospadu i smigac w zapapranej to tak nie fajnie no mysle ze dwie to minimum w razie czego

reklama
No dobra, ale po co wam 2 albo 3 koszule? Pytam bo nie wiem ile powinnam wziac.
Ja myslalam o 1+ cos do porodu. A koszula do porodu nie może byc dluga z tego co wiem, dlatego dobrze się sprawdzaja zwykle t-shirty:-)
Ja mam 3 (do porodu przypuszczam, że mi dadzą w szpitalu) bo są typowe do karmienia. Jednej nie chcę bo jak się pobrudzi to nie będę prała sobie w szpitalu, dlatego wolę mieć na zapas. No miałabym 2, ale koleżanka się uparła, że też mi da po sobie jedną to mam 3. Na pewno się przyda w szpitalu a w domciu pewnie też choć wolę w domciu być bardziej ''kuso'' bo przy centralnym to ciepło:-)

Zwariowały!!!!!!!!!!!!!!!!:no:
30 stron od rana..........w życiu tego nie nadrobię......
Właśnie wróciłam od doktora gdzie byłam z moją Hanulkę bo całą noc gorączkowała a o 11 znów miała 39! Zapalenie gardła i antybiotyk przez tydzień!
Dobra czytam.............

Mleko może ci wyciekać i zaplamić koszulę, lub krew która leci może Ci zabrudzić i będziesz mieć drugą
to sa powody dla korych nie zycze sobie zeby tesciowie i rodzina meza mnie odwiedziala po porodzie...
chce tam byc sama z mezem i jak ktos wejdzie to wyprosze albo im zrobie awnture....
beda mieli czas na odwiedziny w domu..a tam niech mi i dziewczyna na sali nie sprawiaja skrepowania...

to sa powody dla korych nie zycze sobie zeby tesciowie i rodzina meza mnie odwiedziala po porodzie...
chce tam byc sama z mezem i jak ktos wejdzie to wyprosze albo im zrobie awnture....
beda mieli czas na odwiedziny w domu..a tam niech mi i dziewczyna na sali nie sprawiaja skrepowania...
Mnie na pewno będzie odwiedzać Mój i moja mama. Reszty to tam się nie spodziewam choć tatuś też mile widziany, mojej rodzinki najbliższej to ja się nie krępuję:-)

JA MAM DWIE JEDNA Z PILSAMI BO BOKACH DO KARMIENIA i jest rysuneczek jak bocian przynosi dziecko hehe a druga zielona w paski z kłapouchym rozpinana kupiona na targowku za 20 zl :-D
a do porodu biore t-shirt męza ponoc najlepszy bo koszule nie moga byc dlugie do porodu a i nie szkoda wyrzucic potem ,..... chyba ze dadza oni wlasny "fartuch do porodu" bo tak tez slyszalam ...

reklama
Do góry