reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ja sobie kupiłam lusterko w promocji w Rossmanie za 6 zeta i....obejrzałam dupe hahaha jakie krechy fioletowe ajjjjjjjj :confused2::confused2::eek::confused2::confused2: nie oglądałam się tam, a mąż też nie patrzy na nią, tylko dotyka :] kurde, masakra. Te kremy całe to pomogą na to ?? o dupce zapominałam :/ teraz smaruje ale nie wiem czy coś da..
gotuje sobie warzywka na sałatke jarzynową MNIAMM. Każde warzywo w osobnym garnku :p żeby nie przeszło zapachem innego, szczególnie seler jak sie z innymi gotuje to wszystko selerem nasiąka. Zapach jak u babci w kuchni, jak się wszystko gotowało to tak pachniało fajnie jak u mnie mniam. Ale tego będzie, na cały tydzień :D

reklama
ja odkad leżę mam problemy z wypróżnianiem i prześladują mnie hemoroidy, ale to nic....
Moje koleżanki jak spotykają mojego męża twierdzą że nie mogą sobie mnie leżącej ciekuski wyobrazić.

no koniecznie! bo aż ryczę jak patrzę, jak Twój B. brzuś całuje!!!!!!
sam se to wymyslił to najwazniejsze.. !
patrze na takie sceny i jestem pewna że będzie najlepszym tatusiem dla naszego bobaska :)

AAAAAA dziewuchy sorki ze usunelam pare komentarzy ale u mnie w rodzinie nikt nie wie że to dziewczynka.. :) poza moją mamą :) więc ciiii i nie pisac :-D

sam se to wymyslił to najwazniejsze.. !
patrze na takie sceny i jestem pewna że będzie najlepszym tatusiem dla naszego bobaska :)

AAAAAA dziewuchy sorki ze usunelam pare komentarzy ale u mnie w rodzinie nikt nie wie że to dziewczynka.. :) poza moją mamą :) więc ciiii i nie pisac :-D

no bo cię miałam już opieprzyć :-p

ja sobie kupiłam lusterko w promocji w Rossmanie za 6 zeta i....obejrzałam dupe hahaha jakie krechy fioletowe ajjjjjjjj :confused2::confused2::eek::confused2::confused2: nie oglądałam się tam, a mąż też nie patrzy na nią, tylko dotyka :] kurde, masakra. Te kremy całe to pomogą na to ?? o dupce zapominałam :/ teraz smaruje ale nie wiem czy coś da..
gotuje sobie warzywka na sałatke jarzynową MNIAMM. Każde warzywo w osobnym garnku :p żeby nie przeszło zapachem innego, szczególnie seler jak sie z innymi gotuje to wszystko selerem nasiąka. Zapach jak u babci w kuchni, jak się wszystko gotowało to tak pachniało fajnie jak u mnie mniam. Ale tego będzie, na cały tydzień :D
ja ostatnio też robiłam.. tyle narobiłam ze tydzien ją jedlismy ale pyyyyyszna była :-D

nie wiem czy pomoga ale na pewno zatrzyaja ten proces..

ja mialam kilka rozstepow na nogach nad kolanami po znikumiesni..i wiecie czym je usunelam...
mascia na blizny cepan.. smierdzi cebula i czosnkiem....i smarowalam gruba warstwe na noc i obwiazywalam bandazem i zeszly...tzn ja jak wiem ze one tam byly to czasami cos se tam wypatrze ale tak to nie iwdac...

reklama
Do góry