sylwik1987
Filipek
a ja czekam aż mi pralka wypierze i idę wywieszać pranie
i w związku z tym mam pytanko- jakiego proszku bądź płynu doprania będziecie używały lub już używacie do prania ubranek dla maluszków ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja czekam aż mi pralka wypierze i idę wywieszać praniei w związku z tym mam pytanko- jakiego proszku bądź płynu doprania będziecie używały lub już używacie do prania ubranek dla maluszków ?
a mozesz sobie wyobrazic jak wyglada wqrwiony chopin po calkiem niezlym koncercie ?? to ja tak wygladam ranotylko mam troche mniej wlosow
![]()
ło Boże to mnie jeszcze w planach nie było!!!pojawiłam się 8 lat później:-)
a mozesz sobie wyobrazic jak wyglada wqrwiony chopin po calkiem niezlym koncercie ?? to ja tak wygladam ranotylko mam troche mniej wlosow
![]()
czyli mogłabyś być moją córką ;-);-)
Pewnie tak, jakbys się Monia postarała mogłabyś już babcią zostac![]()
a ja czekam aż mi pralka wypierze i idę wywieszać praniei w związku z tym mam pytanko- jakiego proszku bądź płynu doprania będziecie używały lub już używacie do prania ubranek dla maluszków ?
laski blagam powiedzcie mi ze jest jakis sposob na skurcz posladka ?? dzis juz mnie drugi raz zlapalo i boli jak jasna cholera ... /bo na forum to chyba nie wypada pisac ze cos boli jak qrwa jego mac !!/