reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Oj dziewczyny będziemy trzymać mocno za was kciuki:tak:
Jak ja wam strasznie współczuje...nie dość że martwicie się o maleństwa to jeszcze mordować się w szpitalu!
Eliza strasznie mi przykro z powodu taty:no:

A ja dziś nie dość że pół dnia nie miałam internetu to jeszcze tak się wku.....że szok!Już się przyzwyczaiłam że obcy ludzie na wsi obgadują i wali mi to..ale żeby szwagier tak umiał narobić koło dupy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak tego h... spotkam to nie ręczę za siebie!!! Bo to nie pierwszy raz! A dziwiłam się że siostra nie chciała się przyznać czemu z nim teraz nie gada! Wiedziała że jak ja się o tym dowiem to będzie wojna! A żeby tego było mało to jeszcze do tego jego mamuśka się wtrąciła! Od 4 lat nie jeżdzę do siostry wcale...nawet na roczku u chrześnicy nie byłam a ta stara mocherowa suka będzie mi jeszcze pierd...ić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Boże chroń mnie przed ludzką głupotą!!!
hmm z rodzina dobrze sie wychodzi tylko na zdjeciach...
szkoda tylko ze taka bliska rodzina...;/

reklama
Dobra dziewczynki ja zmykam ide do meza sie troche po tulic. musze wykorzystac w pelni ten czas do poniedzialku. Najbardziej bedzie mi brakowalo wspolnie spedzanego czasu w domku i tego ze nie bede mogla zasypiac obok niego.Jejku nie umiem sobie tego do glowy zarejestrowac jeszcze. Spijcie dobrze. Buziaki dla wszystkich:*::*:*:*:*

Oj dziewczyny będziemy trzymać mocno za was kciuki:tak:
Jak ja wam strasznie współczuje...nie dość że martwicie się o maleństwa to jeszcze mordować się w szpitalu!
Eliza strasznie mi przykro z powodu taty:no:

A ja dziś nie dość że pół dnia nie miałam internetu to jeszcze tak się wku.....że szok!Już się przyzwyczaiłam że obcy ludzie na wsi obgadują i wali mi to..ale żeby szwagier tak umiał narobić koło dupy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak tego h... spotkam to nie ręczę za siebie!!! Bo to nie pierwszy raz! A dziwiłam się że siostra nie chciała się przyznać czemu z nim teraz nie gada! Wiedziała że jak ja się o tym dowiem to będzie wojna! A żeby tego było mało to jeszcze do tego jego mamuśka się wtrąciła! Od 4 lat nie jeżdzę do siostry wcale...nawet na roczku u chrześnicy nie byłam a ta stara mocherowa suka będzie mi jeszcze pierd...ić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Boże chroń mnie przed ludzką głupotą!!!

nie przejmuj sie w dupie wszystko mniej nikt nie ma prawa naruszać ci spokoju

O matko od ponad godzinki Was nadrabiam a jeszcze przede mna chyba z 20 stron.
No wiec laseczki moj kochany wrocil wczoraj o 15 Mea dzieki za przepisy obiadek byl pyszny hihi najedlismy sie za wsze czasy. Dzis od rana wreszcie na zakupki kupilam sobie wkladki laktacyjne druga pizamke biustonosz i gatki zawszeto juz cos:)

Ja uzywam laktacyd na codzien i po porodzie tez bede uzywac jest swietny polecam!!!
Kochane lezace i zle sie czujace trzymajcie sie nie rozsypujcie sie tak szybko :)
Ide dalej nadrabiac chociaz moj skarb chyba sie czuje zaniedbany bo podpytuje kiedy skoncze czytac ale robi porecz do schodkow wiec ma zajecie:)

jejku nawet nie strasz moja 18tka jest 2 listopada w zaduszki...wiem jestem chyba najmłodszą przyszłą mama na forum i w sumie ta młodość mnie ominęła i wszystkko jest coraz gorzej mój tata ma takiego raka że pęka leci z niego ropa i znowu rodzi się następny twój tato też tak miał?
ehhh nie mysl tak o tym tylko korzystaj z tego ze jeszcze z wami jest...

co do mlodosci to nic Cie nie omija odchowasz dziecko i bedziesz jeszcze miala czas na druga mlodosc;-)

a co do chorob...moj wujek chrzesny zyl z rakiem watroby 6 lat bez leczenia bo sie nie dalo... trzeba byc dobrej mysli...
musicie tacie dodawac checi do zycia i nie pokazywac swoich zmartwien...

Dobra dziewczynki ja zmykam ide do meza sie troche po tulic. musze wykorzystac w pelni ten czas do poniedzialku. Najbardziej bedzie mi brakowalo wspolnie spedzanego czasu w domku i tego ze nie bede mogla zasypiac obok niego.Jejku nie umiem sobie tego do glowy zarejestrowac jeszcze. Spijcie dobrze. Buziaki dla wszystkich:*::*:*:*:*

pa pa trzymaj się cieplutko;*

No wiec laseczki moj kochany wrocil wczoraj o 15 Mea dzieki za przepisy obiadek byl pyszny hihi najedlismy sie za wsze czasy. Dzis od rana wreszcie na zakupki kupilam sobie wkladki laktacyjne druga pizamke biustonosz i gatki zawszeto juz cos:)

Ja uzywam laktacyd na codzien i po porodzie tez bede uzywac jest swietny polecam!!!
Kochane lezace i zle sie czujace trzymajcie sie nie rozsypujcie sie tak szybko :)
Ide dalej nadrabiac chociaz moj skarb chyba sie czuje zaniedbany bo podpytuje kiedy skoncze czytac ale robi porecz do schodkow wiec ma zajecie:)
ooo jak Ci dobrze...
tez bym chciala zeby maz byl juz w domu...

ja tez laktacyd uzywam i uwielbiam go;-)

własnie tak myslalam kiedy teraz zajrzysz jak ukochanego masz juz w domciu i jestes ;-)

jejku nawet nie strasz moja 18tka jest 2 listopada w zaduszki...wiem jestem chyba najmłodszą przyszłą mama na forum i w sumie ta młodość mnie ominęła i wszystkko jest coraz gorzej mój tata ma takiego raka że pęka leci z niego ropa i znowu rodzi się następny twój tato też tak miał?
Nie on nie miał raka ... miał żylaki w przełyku a do tego doszło coś z wątrobą ... no mówię, szok - dwa dni ... ani nie zdążyłam do szpitala pojechać ... no ale z Twoim będzie wszystko dobrze, zobaczysz !!! Trzeba w to wierzyc !

reklama
Do góry