G
Georgina
Gość
Ja na szczęście mam bardzo ładne ciśnienie, nigdy nie miałam z nim problemu. Co wizytę u ginki mam niemal identyczne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mama mija mi do terminu zostalo 34 dni !!!!! Lub 14 dni mniej na co stawia gin ze okolo 20 listopada sie zacznie![]()

Ja na normalny jeden film nie mogę iść bo i tak non stop bym chodziła do kibelka a pół nocy to w życiu bym w kinie nie wysiedziała:-):-)No ale nakupię miśków z kremem (bitą śmietaną) i kokosanek
Dobra, zabieram się za robotę.
łaaaaaaaaaaaaa ja chcemmmmm.... ty zla niedobra,,, skad ja je teraz wezme .....Mea, ja to w brzuchu normalnie mam mikser, ale wtedy co bylamw szpitalu i mialam to echo i usg tych komor to juz wtedy bylo na wyniku ze obydwaj sa główkowo, ale ze gin mowil wczesniej ze marne szanse zeby sie obrocil ten jeden to myslalam ze poprostu ten lekarz od echa zapomnial zmienic w tyn swoim szablonie, wiec jesli on wtedy juz sie obrócił to ja tego nie czułam, ale za to teraz jak sa glowkami do dołu w brzuszkami do siebie to kopia sie tak ze czasami az mnie draznią hihihia powiedz mi czy ty tez czulas tak mocno jak sie maly obracal ?? bo mi w ta niedziele mala dala do wiwatu !!
Georgina ja sie boje, bo co noc mam juz takie skurcze ze boje sie ze jakw stane to mi wody odejda, albo czop odejdzie, dzisiaj od 5 nie spalam bo mialam takie skurcze bolesne dopiero przed 10 mi przeszło...Ależ oni ładnie ważą:-) No i tak mało Ci zostało do porodu.. Ale będzie gites:-)

pozdrawiam was !!!!!!!!!!
wlasnie mi cherie pisze ze nadal cisnienie jej skacze i nie jest ciekawie !! mamy trzymac kciuki !!!!

"Jestem jeszcze w szpitalu , ale juz nie na porodowce ale na patologi,sytuacja ze skurczami opanowana Wczoraj jednak na usg wyszlo ze strasznie w ciagu 3 dni sie skrucila szyjka i delikanie sie zaczela otwierac .Biore luteine i zalozyli peser- ma pomoc zobaczymy.Do lozka jestem przykuta na dobre,juz do konca. Obyt tylko to wszystko pomoglo na jak najdluzej.Caluje E."
Sms od Elizy z dzisiaj
Wika moje gratulacje!Niezły kawał chłopczyka;D