reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Hej!
Doczytałam z dzisiaj i wczoraj. Wiadomo co u Asi? Już po?
Do mnie powoli dociera, że to może faktycznie być lada moment. Dziś pojechaliśmy na zakupy do sklepu i Marcin nakupował gotowych mrożonek do przygotowania na już, jak nam Młoda nie da przygotować jedzzenia. I w sumie to dopiero w tym momencie dotarło do mnie, że faktycznie w poniedziałek mogę zostać mamuśką! :szok: I teraz jeszcze Asia i jej cięcie... Zaczynam się bać na serio! Jakby nie patrzeć to miałyśmy ten sam termin chyba...
Dla "relaksu" wcześniej powiesiłam jeszcze firanki w salonie, Marcin powiesił zasłony w salonie i sypialni i teraz czekamy aż Rodzice przyjadą i być może przywiozą nam następne cuda do pokoju Misiuli i do kuchni. Niby mieszkamy tu już rok a zasłony dopiero dziś się pojawiły a zamiast żyrandoli nadal wiszą gołe żarówki... Jakoś nic nam się nie podoba i nie możemy się zdecydować jak to wszystko ma wyglądać. Pewnie szybciej sprzedamy mieszkanie niż je urządzimy do końca :sorry::laugh2:
No nic, siedzę i czekam dalej na wieści od Asi. Może w międzyczasie coś obejrzymy i zjemy coś słodkiego. W końcu dziś jest "Ostkakor dag" czyli święto tutejszego sernika ;-)

no to dzidzia jest juz z nami:) fajnie:),,, ja sie nie moge na moja doczekac a z drugiej strony chyba zaczynam sie troszeczke bac,,,, ale tylko tak "troszeczke":-)

no wiec ja juz po imprezce i wszystko bylo dokladnie tak jak przewidywalam: niewygodne krzeslo, podpite towarzystwo, kupa zarcia, ktore mimo ze pyszne nie miescilo sie w zoladku, usmiechy malo szczere i glupia gadka w stylu jak sie czujesz !!

ale rozbroil mnie dzisiaj moj siostrzeniec - pytam sie staska co by chcial na urodziny /to moj chrzesniak i ma urodziny w sylwestra wiec potem nie bedzie czasu na szukanie prezentow!!/ a on z powazna mina do mnie "ciociu !! przeciez ja na urodziny mam dostac Agatke!!! Juz wszystkim kolegom w przedszkolu powiedzialem ze bede mial najfajniejszy prezent pod sloncem ze ciocia mi na urodziny urodzi kuzynke!!!"

Chciałabym Mea zobaczyć Twoją minę jak Cie zamurowało.

A ja dziś miałam ochote rzucić kumpele kubkiem który miałam w ręce.

Stanęła na przeciwko mnie w mini i pyta: A czy moje nogi nie wyglądają grubo??? :-D

reklama
Skoro juz sie zalogowalam zeby pogratulowac nowej grudniowej mamie to wpadlam rowniez sie przywitac :tak:

My dzis po wizycie u gina. Nasz kochany synek wazy 2,560 :happy:

Teraz lezymy sobie i odreagowujemy stres bo mielismy niemile zdarzenie na drodze. Jechalismy i jakis typek otworzyl drzwi i o ktore niestety zaczepilismy :baffled: na aucie niestety pamiatka zostala... i najgorsze jest to ze beda pewnie probowac odwrocic kota ogonem :crazy:

Do góry